Horoskop za torek 6. oktober

dnevni horoskop slika
Vedno, ko je Luna v levu, je prav da se opomnimo kdo smo, kaj je za nas pomembno, kaj nas naredi srečne in srčne. Da poleg izražanja samega sebe, odločnosti, poskušamo vsaj malo uživati tudi v življenju, ki se nam daje v izkustvo.

Padajoča Luna v raku v prazno, je znak, da se nam zjutraj ne bo dalo niti vstati, to je pogosto znak zelo počasna energija. Toda dopoldan pride do preobrata, Lunin vstop v znamenje leva naznanja, da bomo imeli več energije, bili bolj odločni in bolj dinamični. Luna se tam harmonično poveže z vozli, Saturnom in Merkurjem in nam pomaga, da določeno zadevo iz preteklosti vidimo točno tako kot je, brez zablod in iluzij. To nam lahko vzame sapo, lahko nas prestraši, vendar je konstruktivno in nam bo pomagalo načrtovati svojo prihodnost.

Zjutraj se bo Venera povezovala s poldrugim kvadratom na Plutona in nosila bolečine, dramo na ljubezensko področje, ovirana pa so lahko tudi neka druga hrepenenja po sreči.

Pozneje popoldan se bo Sonce povezalo v kvadrat s Plutonom, nosilo težave samozavesti (nek ekstrem), težave v odnosu z nadrejenimi, najpogosteje bomo ali tisti, ki pritiskamo na druge, ali tisti, ki smo pritisnjeni. Poskusimo se naučiti najti neko srednjo pot. Pozitivna manifestacija te kombinacije je lahko vsaj delna smrt ega.

Mars se hitro bliža v opozicijo z Neptunom in prinaša na dan nečista dela, neprimerna seksualna izkustva, nemoč boriti se, v skrajni varjanti na vojna območja tudi kemične bombe, ali kake druge zahrbtne napadalnosti.

Nebesne vplive pripravlja Mihaela Malečkar Kogovšek in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen z našo rojstno karto.

Upajmo na najbolje, seveda ne bomo vsi vsega čutili, to je odvisno od individualne karte. Toda vedno, ko je Luna v levu, je prav da se opomnimo kdo smo, kaj je za nas pomembno, kaj nas naredi srečne in srčne. Da poleg izražanja samega sebe, odločnosti, poskušamo vsaj malo uživati tudi v življenju, ki se nam daje v izkustvo.