Horoskop za torek 3. junij

lev
Ustvarjalnost omogoča duši, da zapoje v svojih tonih.

Luna v levu nosi pozitivno energijo, dinamiko in voljo narediti stvari na svoj način, izpostaviti lastne kvalitete in pa moč napredovati do svojih ciljev.

V dopoldanskih urah bomo imeli veliko zamisli in se bo vse zelo hitro in učinkovito dogajalo. Odločno, zavzeto in jasno bomo ustvarjali svoje življenje.

Kasneje popoldan pa bomo čutili že nekoliko več bremen in strahov. Najboljši način za izkoristek težkega aspekta Lune in Saturna je da delamo doma, čistimo dom, še najbolj ogledala in okna, toda če res ne bomo našli moči v sebi za ta opravila, je ravno tako dobro, da si spočijemo. Pomembno je le, da se ne verjamemo v celoti občutkom, ter da se zavemo, da so v odhajanju.

Na nebu se sestavlja sekstil Venera in Neptuna, kar prinaša več romantičnih hrepenenj, nekatera se bodo uresničila, druga ne, v vsakem primeru se imamo lahko lepo. Malo se potrudimo in ustvarimo pogoje za harmonijo in romantiko z ljubljeno osebe. V kolikor ste samski, ali pač so odnosi že toliko obremenjeni, da to ni moč, potem pa si ustvarimo lastno harmonijo in romantiko, ljubezen do vsega lepega, kar nas obdaja. Dobra knjiga, obisk galerije, ali pa samo čas za sončni zahod, kar koli že, dovolimo si sladkost doživljanja.