Horoskop za torek 20. oktober

dnevni horoskop slika
Čustveno so ti dnevi precej na dnu, ljudje imamo več občutka za to kaj je treba narediti, kot za svoja in tuja čustva.

Luna bo tudi danes potovala po tradicionalnem, vztrajnem in počasnem kozorogu in prinašala energijo učinkovitosti in storilnosti. Čustveno so ti dnevi precej na dnu, ljudje imamo več občutka za to kaj je treba narediti, kot za svoja in tuja čustva. Prav lahko se zgodi, da se umaknemo bolj vase, nam je manj do bližine, manj do druženja.

Zgodnje jutranje ure so videti najbolj krizne, saj bo Luna spodbudila poldrugikvadrat Urana in Saturna. Takrat nas lahko nekaj nepričakovano močno prestraši, kar pogumno dalje.

Sama karta prvega krajca, ki se bo dogodil v večernih urah danes naznanja, da prihaja čas stresa in čas pomembnih, lahko tudi nepričakovanih sprememb. Tako ascendent v raku kot prvi planet karte Venera, nakazujejo, da bomo stvarem pristopali z več občutka in razumevanja. Kljub nepričakovanim spremembam, stresu, ki jih bomo čutili v teh dneh, bo moč ohraniti sočutje in razumevanje, ter z nekaj ponižnosti (devica), sposobnosti komunikacije (tretja hiša), občutkom za druge (vladar prve v sedmi), toda zelo stvarno ( prevlada zemeljskega elementa) prišli do pomiritve neke rane (koten Kiron).