Horoskop za torek 12. maj

dnevni horoskop slika
Umirimo se, povežimo s tišino, naredimo kaj dobrega za druge in uživajmo v umetnosti.

Luna potuje po tihih in umirjenih ribah, tako je to vsekakor čas, da malo utihnemo, se umirimo in delujemo bolj iz notranjosti. Fino je da danes naredimo nekaj dobrega za druge, če nimamo druge priložnosti, lahko damo nekaj denarja za ljudi, ki si sestavljajo življenje po potresu. Dan je kot idealen za umetnost, ples, film in pa za duhovnost.

Jutro lahko nosi nekaj strahov, kasneje pa se energija sprosti. V večernih urah se bo Luna približevala v konjunkcijo z Neptunom, kar je za ustvarjalnost in duhovnost zelo dober znak, za ostala dela, kjer moramo biti zbrani in trdni, pa lahko nosi tudi zmedo in negotovost.

Mars zjutraj zamenja znamenje in zapusti Plejade, kar nam bo vsaj malo pomirilo. Toda ker bo njegov prvi aspekt poldrugikvadrat s Plutonom, potem pa opozicija s Saturnom, vsaj do petka še ne bomo mogli s polno paro naprej, ampak bo kar nekaj bremen, ki jih bo potrebno prenesti. Mars v bistvu spodbudi mundani polkvadrat, ki se počasi sestavlja, tako da na globalni ravni še vedno lahko prihajajo zahtevne novice o taki in drugačni nepotrebni agresiji, in strahu, ki se zavoljo nje dogaja.