Horoskop za sredo, četrtek in petek (1. – 3. februar)

dnevni horoskop slika
SREDA (1. februar)

V sredo bo Luna v ovnu. Nov mesec ne bomo začeli samo simbolično ampak prav zares. V nas bo več energije, elana, odločnosti in drznosti. Sredina tedna bo tako zaznamovana z močnimi energijami. Kako jih bomo izkoristili?

Že zjutraj se je sestavil nemirni kvadrat Merkurja in Urana, ki nas je vrgel v akcijo. Kakšen raztresen in nepopustljiv vpliv bomo v jutranjih urah še lahko zaznali. Merkur je v tej točki tudi povezovalec opozicije Jupitra in Urana. V to kombinacijo bodo poleg dvojčkov, devic in vodnarjev vpeti še strelci in ribe. Naši racionalno, miselno, idejni potenciali bodo zelo izpostavljeni. Presežki na našem intelektualnem področju bodo izjemno močni in mogočni. Kardinalnost znamenj, v katerih se povezujejo planeti nam lahko prinese velike poraze ali pa velike zmage. Počasnost Jupitra lahko nekoliko ublaži prevelike korake in s tem napake. Vseeno lahko pričakujemo pomembne informacije.

Se bo pa ob 21.50. sestavil sekstil Lune in Sonca. Luna v rastoči fazi nas tako opominja naj pogumno sledimo svojim ciljem in željam. z večjim zavedanjem sebe bomo bolj odločno stopali svojim ciljem nasproti.

ČETRTEK (2.februar)

Luna v ovnu nas bo gnala in spodbujala v akcijo. Energije bo dovolj. Danes bo eden tistih dni, ko ne bomo mogli ostati na enem mestu ali pri miru. Najbolje bo, da svojo dinamično energijo dobro uporabimo v najrazličnejših fizičnih opravilih, ki bodo od nas zahtevali tudi veliko volje.

Ob 6.12. uri se sestavi kvadrat Lune in Plutona. S tem bomo zaznavali veliko notranjih pritiskov in tudi nemoči. Občutkom dolžnosti, ujetosti in krivde ne bomo zlahka ušli.

Sledijo povezovanja, ki jih rišejo Uran, Merkur in Jupiter. Nekaj teh energij zaznavamo že ves teden. Luna bo skoraj celo popoldne povezovala in spodbujala njihove skupne vplive. Razum, misli, ideje, besede, kombinacije, intelektualni dosežki in še kaj lahko pričakujemo. Več pozornosti posvetimo cestnim razmeram, predvsem nesrečam, ki imajo lahko zelo neprijetne razplete. Lahko smo tudi priča nesporazumom, prepirom in pretiranim odzivom.

Ob 16.15. Merkur dovrši svoj kvadrat z Jupitrom, ki je že stacionaren. Kam se bomo zaganjali in kam bomo usmerjali svojo pozornost? Neka nerazsodnost bo v zraku in kljub svojim željam in težnjam bomo težko ostali zvesti sebi. Velika slika bo kar prevelika in tako ne bomo zmogli videti konca.

Lunin trigon na Saturna nas bo nekoliko ustavil in dal nekaj več razsodnosti. Njuna povezava bo na vrsti ob 17.50. uri. Bolj resno, odgovorno in premišljeno znamo pogledati na vse dogajanje. Z večjim zavedanjem in odgovornostjo bomo delali naslednje odločitve.

PETEK (3. februar)

Konec tedna bo Luna v biku. Današnji dan lahko izkoristimo za vse tisto, kar nam ugaja in nas napolnjuje. Bolj mirni in zbrani bomo. Luna v biku bo v nas spodbujala več razumevanja in strpnosti. Znali bomo pokazati kaj si želimo in veliko bomo lahko tudi dosegli.

Poleg tega, je danes tudi dan pa prestop Venere v znamenje ovna. Biki in tehtnice bodo kar nekako izgubili svojo milino in zasanjanost. Zdaj bo nastopil čas za akcijo. Ne bomo le sanjali o lepih stvareh, ampak jih bomo znali tudi uresničiti. Znali bomo pokazati kaj si želimo, kaj nam je všeč, kaj bi radi in to bomo naredili zelo samozavestno.

Ob zaključku dneva, ob 21.09. uri se bo Luna s sekstilom povezala še z Neptunom. Mirno, nežno, senzibilno, sočutno. Uživajmo v prijetni družbi, ki bo božala našo dušo.