Horoskop za sredo 15. julij

Dnevni horoskop slika
Previdnost in potrpežljivost.

Tudi danes je potrebna potrpežljivost, previdnost in dodatna pozornost. Še danes izklopimo »avtopilot” torej rutinsko delovanje in bodimo malo bolj zavestni, saj vsi napeti vplivi še niso mimo. Zjutraj je nujna pozornost na cesti, v rokovanju z ostrimi predmeti, pa tudi v odnosih, ker bo manj potrpežljivosti in več napetosti.

Zdi se, da smo lahko prehitri. Saj bo Luna povezovala konjunkcijo Merkurja in Marsa ter opozicijo s Plutonom. Kasneje gre Luna v kvadrat z Uranom in še vedno nosi stres in nemir. Ker so, Luna Merkur in Mars v raku, imamo lahko občutek nemoči, ali ranjenosti, smo po domače povedano preobčutljivi. Po drugi strani, ja je v teh dneh več verjetnosti, da se rani tiste najranljivejše, najmanj močne. Poskusimo to stresno energijo izkoristiti tako, da mi poskrbimo za nekoga, ki je ranljiv in v stresu, pa če je to otrok, žival ali starejši človek.

Danes popoldan se bo dovršil Mars v opoziciji s Plutonom, kar poleg jeze nosi tudi težje obvladljive strasti. Podobno lahko pripišemo Venerinemu polkvadratu na Mars, le da bo tu napetosti predvsem v odnosu z nasprotnim spolom. Venerin poldrugikvadrat na Plutona ravno tako povečuje strasti, in nosi napetosti v odnose med spoloma. Merkur poldrugikvadrat Saturn pa oteži misli in prinaša črnogledost.

Torej če povzamem, si lahko naredimo soliden dan, če ostanemo zavestni in pozorni, potrpimo, če stvari niso take, kot bi mi želeli in iščemo mir in zadovoljstvo v sebi in ne v odnosih. Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne da sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje, ali šport, če ste seveda v taki vročini sposobni športa. No pa saj ste modri in veste, kaj je tisto, kar radi počnete.