Horoskop za sredo 12. avgust

dnevni horoskop slika
Pred mlajem smo, hkrati pa Luna prehaja umirjeno znamenje raka, tako se današnjih dan lahko vrti nekoliko počasneje, z več občutka za soljudi, pa tudi z več občutka za lastna čustva.

Za nekatere, še najbolj ljudi, ki imajo močno zasedena znamenja (oven, lev in strelec) je ta energija lahko dolgočasna, vendar pa nas prvenstveno spominja na to, da si je včasih potrebno vzeti čas in stvari zares globoko začutiti in občutiti mir, ki nam jih nosijo, da nas ne obremenjuje le storilnost.

No ja kljub vsemu pa se bo Luna zvečer bližala v trigon s Saturnom, tako bomo kljub počasnosti in umirjenosti tudi učinkoviti. Dnevi pred mlajem so namenjeni obratu v notranjost, spuščanju vsega, kar ne rabimo več in pripravljanje

Merkur prihaja v opozicijo z Neptunom, tako lahko pridejo na dan kake lažne besede, ali pa nas nekdo prenese okrog, lahko pa sami naredimo kako napako. Ta vpliv bodo najmočneje čutitli tisti, ki imajo poudarjeno znamenje device in/ali dvojčka. Sonce prihaja v trigon z Uranom, kar bomo še močneje čutili jutri, torej čutimo svojo moč in se usmerimo proti svojim ciljem samostojno, z naprednimi idejami presegajmo obstoječe. Ta vpliv bodo najmočneje občutili ljudje s poudarjenim znamenjem leva, oni s poudarjenim znamenjem vodnarja, pa imajo lahko občutek zmage, uspeha, zadovoljstva.