Horoskop za sredo 10. junij

dnevni horoskop slikaPostanemu dopoldnevu sledi dinamičen in prijeten dan.

Dopoldan bo Luna še vedno potovala po znamenju rib, in te zadnje stopinje rib niso za nikogar ravno prijetne. Nič strašnega se ne dogaja, samo tako brezciljni, zmedeni smo, nekateri pa lahko pod tem vplivom celo iščemo bližnjice do sreče v brezdelju, hrani ali drugih kratkotrajnih tolažbah.

Toda prehod Lune v znamenje ovna (13:14) bo čutiti kot velik preboj. Zopet bo več energije, volje, ciljne usmerjenosti. Ljudje bomo zelo dobro čutili, kaj hočemo in to znali tudi doseči. Ker so aspekti predvsem harmonični, bomo dosegali svoje cilje tako, da bomo druge navdušili, jih popeljali v svojo smer. Tudi harmonični aspekt med Soncem in Uranom bo spodbujal delovanje za skupne cilje, podpiral idejo tovarištva, povezovanja in spodbujal moško aktivno energijo, ki jo žene pozitivna vizija prihodnosti in moč za ustvarjanje bistvenih sprememb.

Harmonični aspekt med Venero in Merkurjem pa nas bo vse skupaj spodbujal, da se družimo, klepetamo, igramo, zabavamo in sorodno. Dvignil nas bo iz čustvenih globin na površje in nam prinašal možnosti za smeh in igro. Tudi odrasli ljudje se lahko počutimo nagajivo mladi in igrivi. Ta kombinacija prinaša prijetne novice.