Horoskop za soboto in nedeljo 7. in 8. junij

dnevni horoskop slika
Iskali bomo harmonijo med spoloma.

Luna je v tehtnici, in kot taka vedno teži k ravnotežju in harmoniji. Zato smo pod njenim vplivom mnogo bolj spravljivi in si želimo lepih odnosov. Toda ker je v tehtnici tudi Mars, (le ta se po tehtnici sprehaja od 8. decembra lani in se bo sprehajal vse do 26. Julija), je do harmonije težje priti, več je napetosti, več je jeze, drugič pa samo nerazumevanje.

Venera bo tvorila inkonjunkcijo z Marsom ter tako še nekoliko bolj nosila napetosti v odnose, seksualno energijo bo težje sprostiti in se bo kazala skozi nesmiselna pričkanja in napetostmi.

Sobota
Z nekaj truda lahko življenje teče dokaj tekoče, odprti bomo za to, da vidimo lepo in znamo uživati v dobrem. V poznih večernih in nočnih urah pa svetujem večjo previdnost na cesti in pa pamet v glavo kar se tiče odnosov, odmaknimo se od ljudi, ki spodbujajo našo napetost.

Nedelja
Dopoldan še nekaj napetosti, kasneje pa lahko postopno izboljšanje. Počnimo stvari, ki nas oplemenitijo, obisk kulturnih prireditev, povezujemo se z ljudmi in si ustvarjajmo lepe spomine. Bomo ostali doma in se pričkali, ali se bomo uredili, družili in zabavali.