Horoskop za soboto in nedeljo 14. in 15. junij

dnevni horoskop slikaPotrebnaje večja previdnost in potrpežljivost.

Mars kvadrat Pluton še tretjič eksaktna, tokrat ju bo še dodatno v soboto spodbudila Luna in vse kaže, da se bo na globalni ravni dogajale agresivnosti, napetosti, stresi.

Na zasebni ravni pa je ravno tako potrebna previdnost, miriti bo potrebno tako lastno jezo in napadalnost, kot na zunanji ravni obstaja veča verjetnost nezgod tako na cesti, kot tudi s kakimi nevarnejšimi orodji in podobno. Tako da, bodimo previdni.

 

Sobota
Napetost se bo stopnjevala, v odnosih lahko močno poči, veliko ene agresije bo okrog nas. Trudimo se nadzorovati same sebe, pojdimo nekam na sprehod, narava nas bo pomirjala, v gore pa samo tisti, ki ste res spretni, kajti nezgode so možne tudi tam. Najbolj intenzivne bodo napetosti popoldan. Večer zopet prinaša nekoliko več moči, da se zadržimo, in predelamo v sebi, kar nas muči in ne streljamo s svojimi strupenimi puščicami v ljudi, ki nas obkrožajo.

Nedelja
Popotresni sunki so še tu, napetosti ne bo moč kar odrezati, naši odzivi tudi ne bodo samo mirni, vendar je videti več potrebe po tem, da se umaknemo in predelujemo sami v sebi. Vsi občutki krivde zaradi agresivnosti so nesmiselni, dobro je razumeti celotno situacijo in se odločiti, da se bomo naslednjič še nekoliko bolj potrudili, da ne napadamo. Pojdimo v naravo, stik z zemljo in kamenjem nas bo pomirjal in tako bomo lažje od daleč videli situacijo.