Horoskop za soboto in nedeljo 10. maj

dnevni horoskop slika
Sobota je lahko mirna, učinkovita, brez večjih posebnosti. V nedeljo bodo spodbujene napetosti v odnosih.

Sobota

Približujeta se kar dve opoziciji, kar naznanja, da bo nekaj napetosti v odnosih, da se bo potrebno truditi in usklajevati. Napetosti in usklajevanja bodo potrebna tako v avtoritativnem odnosu (ne glede na to a gre za odnos med nadrejenimi in podrejenimi, ali za odnos med otroci in starši), kot v odnosih med spoloma (veliko ene napetosti lahko nastane med spoloma, ki pa je ne bo tako zelo težko tudi pomiriti). Napetost med spoloma se bo bolj pokazala v nedeljo, prvo omenjena napetost pa bo najbolj očitna v soboto.

Luna bo v soboto v devici, kar pomeni, da nas bo vleklo ven, na vrt, k rožicam, živalim , v naravo. Urejanje nas bo pomirjalo in nam dalo občutek koristnosti. Nič kaj velikega se ne bo dogajalo, zadovoljstvo bodo iskali v vsakodnevnih, malih stvareh in opravkih. V večernih urah pride do preobrata, Luna vstopi v tehtnico in bomo nekoliko bolj potrebovali družabno povezovanje. Večer je lahko zelo prijeten.

Nedelja

Pritiski se bodo preko dneva stopnjevali. Na dan lahko pridejo neke laži, večja verjetnost afer, ali pa samo to, da pride afera na dan. Strasti bodo spodbujene, vendar na način, ki bo prej vodil v razkol, kot pa da bi povezoval. Tokrat pogovor ne bo pomagal, saj se bomo izmikali, potvarjali resnico in vse malo po svoje razumeli. Mnogo besed, malo razumevanja. Bolj bo koristilo, če ste tiho in samo skupaj kaj počnete, neka skupna aktivnost. Ker je Luna v tehtnici mogoče skupen obisk kake prireditve. V vsakem primeru bo težko ohraniti mir in bo napetosti več.

Luna v tehtnici rabi harmonijo, da bi bila zadovoljna, in danes bo težje najti harmonijo, mogoče je prav, da sem pa tja sprejmemo dejstvo, da je tudi napetost del našega življenja.