Horoskop za prvi vikend v septembru

dnevni horoskop slika
Čeprav je sprememba doživeta kot kriza je pot odraščanja in zorenja.

Preko vikenda bo Luna potovala po znamenju dvojčkov in prinašala potrebo po komunikaciji, razmišljanju, druženju in sorodno. Nekako bo pospešila dogajanje. Vendar, ker je karta zadnjega krajca, ki se bo dogodil v soboto precej zahtevna, z ascendentom v škorpijonu, Saturnom kot prvim planetom v karti, ter Luni v 8. hiši, je možno, da nas bodo čustva vlekla navzdol, da bomo predelovali globoke stvari, doživljali več tudi strahov in ostalih manj prijetnih čustev.

Karta zadnjega krajca nas kliče, da gremo skozi preobrazbo, zaupamo v lastne moči in sledimo svojim ciljem, saj je vladar karte Mars v levu v konjunkciji z MC jem. Torej predajmo se preobrazbi, predelamo čustva in gremo dalje proti svojim ciljem, in ne pozabite, na vrhu je človek vedno sam.

Sonce je v trigonu s Plutonom, tako nam bo premagal predelati trde okvire ega in nam omogočal, da malo zrahljamo svojo velepomembno samopodobo, ta aspekt samo še dodatno kaže, da je čas za preobrazbo.

Močni »Venerjanci”, ljudje s poudarjenim znamenjem bika in tehtnice bodo deležni še zadnje poglobitve, preden se Venera v nedeljo končno obrne naprej in postopoma tudi njim nosi več optimizma, hitrega razvoja in bolj pogumnih korakov naprej.