Horoskop za ponedeljek in torek (6. in 7. februar)

dnevni horoskop slika
PONEDELJEK (6. februar)

Luna v dvojčku nas bo danes prav res spodbujala. Ne bo področja, ki nas ne bi zanimalo, ne bo situacije v kateri se ne bi znajdli, niti ne bo priložnosti, da bi se ustavili. Dinamično in prilagodljivo ozračje nas bo delalo še kako žive.

Lunin trigon na Sonce, ki bo na vrsti ob 11.39. uri, nas bo še dodatno napolnilo z energijo in usmerjenostjo. Z večjim zavedanjem svojih želja in potreb bomo lažje dosegali svoje cilje.

Ob 17.19. uri pa se Luna s sekstilom poveže z Uranom. Tudi ta povezava bo zelo spodbudila naše reagiranje. Naši odzivi bodo bolj nevsakdanji, hitri in spontani. Vse bo tako hitro, da bomo vse naredili mimogrede.

Lunin trigon s stacionarnim Jupitrom, ki bo na vrsti ob 20.33. uri, nas bo umirila. Ustavila. In nam dala priložnost, da pogledamo vase, da poiščemo svoj pristan in z vsem srcem začutimo dogajanje okrog nas.

TOREK (7. februar)

V torek zjutraj bo Luna prestopila v znamenje raka. Mirne energije, ki bodo danes prevladovale, bodo na trenutke kar preveč mirne. Večji poudarek bomo dali svojim potrebam, občutkom, željam in predvsem našim najbližjim in najdražjim. Čustva in skrbnost bodo danes močnejša.

Prestop pa naredi tudi Merkur. Ob 10.35. uri bodo dvojčki in device dobili več energije, več poguma in drznosti. Ideje bodo začele brsteti in odločno ter brez zadržkov bomo povedali kaj mislimo ter kaj in kako bi radi. Ta prestop ponazarja bistrost, iznajdljivost, direktnost in veliko retorično moč. Ne samo misli, tudi naši fizični odzivi bodo dobili več prožnosti in prilagodljivosti.

Z Luninim kvadratom na Venero bomo ob 12.54. uri spet močneje začutili večjo pasivnost in neodzivnost. Trma, nezadovoljstvo in flegmatičnost bodo prisotni na vsakem koraku.

Zadnji Lunin kvadrat danes, bo kvadrat z Marsom, ob 21.17.uri. Še nekaj razdražljivih in nemirnih trenutkov lahko pričakujemo. Na vsak način bomo želeli, da se stvari odvijajo po naših željah.