Horoskop za ponedeljek 9. junij

dnevni horoskop slika
Iskreni pogovori bodo prinašali razumevanje.

Širši okvir:

Ta teden se bomo približevali polni Luni (v petek zjutraj), kar pomeni, da bo pretekli trud že prinašal rezultate in bomo dan za dnem bolj razumeli kam gremo. Energije bo veliko. Ker Merkur, gledano iz Zemlje, potuje nazaj, bo potrebna previdnost pri nakupih, delu z moderno tehnologijo, vsekakor odsvetujem nakup avtomobila, podpisovanje pogodb in podobnega.

Je pa to čas, ki ga je potrebno izkoristiti, da premislimo o preteklem ravnanju, popravimo napake in se usmerimo navznoter. V tem tednu bodo prevladovali zahtevnejši aspekti, sprva Venera v opoziciji s Saturnom, ki bo prinesla nekaterim finančne težave, drugim ohladitev odnosov in občutek osamljenosti. Konec tedna pa bo vedno bolj v znaku napetosti kvadrata Marsa in Plutona ( tretjič in zadnjič se bo dovršil ta kvadrat), ta aspekt bo prinašal na dan več napetosti, jeze, izbruhov, na vojnih območjih pa zopet zaostritev.

Današnji dan:

Dopoldan bo Luna v znamenju tehtnice, bo v praznem teku, kar naznanja, da bomo delovali bolj na počasi, umirjeno, raje klepetali in se družili kot delali. Toda temeljna energija bo prijetna.

Popoldan pa bo Luna vstopila v znamenje škorpijona in prinesla globljo in bolj intenzivno energijo, zato bo večina nas usmerjena bolj navznoter, delovali bomo intenzivneje, bolj borbeno. Trigon na retrogradni Merkur (18:04) prinaša možnost, da se pogovorimo o čustvih in nekaj starega spustimo, predelamo. Idealno za psihoterapijo ali samo pogovor z nekom, ki mu zaupamo.