Horoskop za ponedeljek 28. julij

dnevni horoskop slika
S polno paro v nov Lunin mesec. Danes je čas za zabavo in druženje.

Teden, ki prihaja

Mlada Luna nam sporoča, da je čas za nove začetke. Spontano se bomo vrgli življenju v roke in dali vse od sebe.

Merkur prinaša na začetku tedna nekaj zmede (Merkur poldrugi kvadrat Neptun 28. 7.), malo nesporazumov (Merkur kvadrat os Luninih vozlov 28. 7. ), v četrtek bo potoval po zadnjih stopinjah, takrat odsvetujem pomembne odločitve.

V petek bo prestopil v leva in se pričel približevati Jupitru, kar nosi veliko zamisli, vendar se vplete še v kvadrat z Marsom, kar naznanja, da se bomo za svoje ideje prepirali, kljub vsemu pa to daje neko odločnost.

Venera se potepa po mirnem raku, vendar ima zahtevnejše aspekte s planeti, ki zahtevajo spremembe. Konec tedna res tvori veliki trigon s Saturnom in Kironom, toda s tem tudi težke središčne točke, ki ljubezni in miru v tem tednu niso naklonjene. Torej v odnosih napetosti, konec tedna pa lahko prav rane in občutek zapuščenosti.

Mars je končno v svojem znaku, zopet bomo imeli več poguma in moč doseči, kar si želimo, toda ta teden bo apliciral v kvadrat z Jupitrom, kar nakazuje, da bomo enkrat grozno leni, drugič pretirano aktivni, vsekakor pa bo očitno neko pretiravanje.

Današnji dan

Luna v levu v praznem teku nakazuje, da je dan bolj namenjen druženju in veselju, kot pa nekim resnim temam.

Danes je dan za šport, umetnost, hobije, za druženje, da nekoga navdušimo in podobno.

Do druge ure bo aplicirala v sekstil s severnim Luninim vozlom, kar nosi več možnosti konstruktivnega povezovanja.