Horoskop za ponedeljek 23. junij

dnevni horoskop slika
Čas za spuščanje vsega preživetega.

Širši okvir:

Pretekli teden sem napovedovala prijeten čas, tak spodbuden, saj so prevladovali spodbudni aspekti. Toda realnost ni bila tako zelo spodbudna, kot je bilo videti v pogledu na nebo. Zato sem pogledala tudi središčne točke in ugotovila, da je na središčni točki Saturna in Neptuna, Pluton, ker so vsi trije zelo počasni, je vpliv nekoliko daljši in ga bo moč čutiti tudi v tem tednu.

V knjigah lahko za ta vpliv preberemo, da je ta neprijeten za čustva, saj daje občutek potlačenosti, hkrati pa spodbuja, da prihajajo na dan bolezni. V tem tednu bo okrepljena še ena taka središčna točka in to je središčna točka Jupitra in Neptuna na kateri je Saturn, tako da se bo marsikatero preteklo upanje izkazalo za lažno, kar lahko nosi žalost.

Ostali vplivi kažejo, da energija pada in je potrebno zaključevati s projekti in ne ustvarjati nove, saj je Luna v zadnji fazi. Marsova opozicija z Uranom nas bo delala zelo nepotrpežljive, ker smo energetsko bolj pri dnu, nas ta jeza ne bo spodbujala v akcijo, ampak bo nepričakovano izbruhnila in vznemirjala odnose. Zaradi Venerinega prehoda v dvojčke, bomo manj pasivni, pa hkrati tudi več vznemirjenja, Venerin kvadrat na Neptuna, daje vedeti, da lahko skozi ljubezen doživimo razočaranja, več bo skokov čez plot, lahko pa uvidimo kake druge zablode, ki jih imamo o ljubljeni osebi.

Današnji dan:

Luna je v mirnemu biku, kar ni ravno znak neke pretirane aktivnosti. Delovali bomo bolj na počasi. Do enih nas bo obremenjevala še opozicija na Saturna, hkrati pa bo tudi Venera še vedno na plejadah in vse to bo nosilo prej težka občutenja in strah kakor ne.

Kasneje se energija postopoma odpira, in nosi nekolik več zaupanja, družabnosti in odprtosti. Skozi druženje in komunikacijo bo marsikateri naš problem izginil, ali pa se vsaj na nekaj časa ne bomo z njim ukvarjali.