Horoskop za ponedeljek 19. oktober

Luna v kozorogu
Danes je Luna v delavnem in vztrajnem kozorogu, kar ni nikoli prav prijetno za naše čustveno stanje, ravno veseli ne bomo, je pa zelo koristno za poslovno področje.

Teden prvega krajca je teden, ko bomo dali vse od sebe, meli veliko energije in moči se soočati s takimi in drugačnimi izzivi. Sonce bo v petek prestopil v znamenje škorpijona in nas za nekaj časa povedel v globine, da bi lahko odvrgli kar ne rabimo in spremenili, kar je potrebno spremeniti in si s tem prenovili energijo, voljo in vitalnost.

Mundani poldrugikvadrat Urana in Saturna nosi nekaj lomov, težko usklajevanje med tradicijo in modernostjo, med naprednim in tistim, kar hoče ostati za vedno enako, možne ovire pri uresničevanju svojih zanimivih idej. Na mentalni ravni prinaša več stresa in napetosti. Na zunanji ravni mal lahko narava mal ponagaja, se kje malo bolj potrese. Letalski promet lahko prinaša zamude, ovire in nek vrste blokad.

Danes je Luna v delavnem in vztrajnem kozorogu, kar ni nikoli prav prijetno za naše čustveno stanje, ravno veseli ne bomo, je pa zelo koristno za poslovno področje. Znali bomo dati vse od sebe, le čustvom se ne smemo prepustiti. Danes so aspekti po večini spodbudni, s čimer lahko ene stvari enostavno in dobrovoljno rešimo. Nikar se predajat težkim mislim, bolje se je odpreti zaupanju in iti s pozitivno naravnanostjo dalje.