Horoskop za ponedeljek 16. junij

dnevni horoskop slika
Pred nami je prijeten teden in zelo družaben ter dinamičen dan.

Širša slika:

Čaka nas prav prijeten teden. Luna je padajoča, gre proti zadnjem krajcu, kar pomeni, da smo zelo zavestni in aktivni. Zadeve so precej transparentne in naše odločitve so zaradi tega bolj zavestne.

Na nebu se bosta sestavila dva prijetna aspekta, en bo Venera sekstil Jupiter, to je najslajši aspekt, ki nam ga nebo lahko ponudi, Venera je doma, Jupiter na višini, tako da sta oba izjemno dobrodejna in prinašata tako finančne, kot poslovne priložnosti, ter veliko lepih trenutkov v odnosu z ljubljeno osebo, ali možnosti za ljubezen.

Drugi aspekt je, da se os Luninih vozlov rahlja na Sonce, kar tudi prinaša možnosti novih poznanstev, pomembnih korakov v življenju, več verjetnosti novega pomembnega moškega.

Konjunkcija Merkurja in Sonca na pomembnih zvezdah prinaša marsikomu intelektualne uspehe in možnost nekih novih izvirnih zamisli. Izkoristimo pozitivne vplive, še vedno se je dobro zavedati, da je Merkur retrograden, in kljub priložnostim, ki se nam bodo ponujale, raje počakati s podpisom pogodbe, lahko pa vse pripravimo in predelamo, da bo kasneje lažje.


Za današnji dan:

Luna je v znamenju vodnarja, in prinaša odprto in prijateljsko energijo, zaradi katere se bomo lažje povezovali. Tvori pozitivne aspekte z dinamičnimi planeti, to sporoča, da bo dan dinamičen, da se bodo stvari zelo hitro odvijale, veliko bo zamisli, prebliskov, veliko pa tudi čisto konkretne akcije.

Vedno, ko je Luna v vodnarju se je dobro spomniti, da smo vsi člani iste velike človeške družine, in zato se danes še toliko bolj zavestno trudimo biti ljudje drug drugemu.