Horoskop za ponedeljek 14. julij

Luna v vodnarju
Postopno bo v tem tednu več optimizma, danes se družimo s prijatelji.

Teden pred nami:

Smo v fazi padajoče Lune, v noči na soboto bo zadnji krajec, tako da je sedaj čas za to, da izkoristimo jasnost novih spoznanj preteklega tedna in delujemo bolj zrelo, v skladu s preteklimi spoznanji.

Proti koncu delavnega tedna več napetosti in izzivov, s katerimi se bo potrebno soočiti. Najpomembnejša zgodba tega tedna je premik Jupitra v novo, ognjeno znamenje. Premik se bo zgodil v sredo in upam, da nam bo to prineslo več optimizma in predvsem bolj toplo ozračje. Tudi Venera bo ta teden spreminjala znamenje, iz komunikativnih in igrivih dvojčkov bo vstopila v čustvenega in zadržanega raka. Naši odnosi ne bodo več površinski, ampak bo vedno več tudi pristne predanosti in globlje povezanosti.

V tem tednu bo eksaktna pozicioniranost Plutona med Neptunom in Saturnom, res upam, da se ta potlačenost ne bo stopnjevala in da bo Jupitrov premik v novo znamenje prinesel vsem nam neko novo upanje.

Danes:

Luna v vodnarju nas spodbuja, da se odpremo in družimo, smo predani svojim prijateljem.

Jutro nosi neko zoprno težo, zaradi katere najraje ne bi ustali in šli naprej, toda šli bomo preko brezvoljnosti in težkih misli in se trenutek za trenutek bolj odpirali pozitivnosti, druženju in do večerja bomo lahko prav zadovoljni in veseli.

Danes nas kar dve središčni točki podpirajo pri tem, da navdušimo ljudi za neko svojo idejo, ali projekt.