Horoskop za petek 7. avgust

dnevni horoskop slika
Dan velikih intelektualnih uspehov in zanimivih prebliskov.

Še vedno nas ima v rokah mirna Luna v biku, tako da bomo tudi danes hrepeneli po miru, iskali stabilnost, se odpirali takim in drugačnim čutnim užitkom in premišljali o tem kako bi lahko bolje zaslužili. Toda, ker je njena dispozitorka retrogradna je bolje, da to zadnje spustimo, razen, ko gre za popravke iz preteklosti, vračila, opomine in sorodno.

Čustveno nas bo odnašalo v preteklost. Danes je tudi zadnji krajec in karta krajca nakazuje lepo vreme z občasnimi nevihtami. Ker je prvi planet v karti, Mars na stopinji svojega dna, lahko v teh dneh nasrkajo najšibkejši, toda hkrati nas Mars v prvi in Uran na zenitu spodbujata, da uporabimo voljo, moč za spremembe, ki si ji želimo, ter da neustrašno ščitimo tiste, ki so najbolj ranljivi.

Luna, vladarica prve hiša v enajsti na višini vseeno kaže, da nam kljub začetnim napetostim ne bo hudega, da bomo našli mir v sebi. Spodbuja nas, da si ustvarimo svojo vizijo, kaj v bistvu želimo v prihodnosti, saj bo z mlajem čez en teden spet več možnosti, da želeno uresničimo. Vsi kvadrati s Saturnom so seperativni, tako da bo tudi ovir in občutka osamljenosti vedno manj.

Danes se bosta srečala Merkur in Jupiter in to na zadnji stopinji leva, kar nam bo dalo veliko moči za intelektualno delo, uspeh in napredek. Sledimo intuiciji, njene moči in globine so danes še toliko bolj izražene. V večernih urah bo Merkur vstopil v devico, znamenje kjer je najmočnejši in hkrati na zvezdo stalnico imenovano Regulus (kraljevo zvezdo), to pomeni, da so v teh dneh možni neki izjemni, presežni intelektualni uspehi, na dnevni ravni pa, da nam bo um dobro delal. Noč bo čustveno zahtevnejša, zato kar zgodaj spat, če bomo bedeli se z nami lahko poigrajo čustva in se ustvari drama, ki je v bistvu nepotrebna in nam krade zdravje in zadovoljstvo, kar tako, brez pravega smisla.