Horoskop za petek 5. junij

dnevni horoskop slikaStorilo naravnani in z veliko prodorne energije lahko marsikaj dosežemo.

Zdaj smo že navajeni na kozorogovo storilno energijo, ki jo spodbuja Lunino potovanje po tem znamenju. Najbolje bo, da izkoristimo vpliv, resno in odgovorno naredimo, kar je potrebno.

Pomembno je, da se potrudimo še nekoliko bolj, kot po navadi. Energije in podjetnega duha bo še vedno zelo veliko, saj se Mars približuje v sekstil z Jupitrom, tako nam vsi kozorogovsko storilnostni in ambiciozno naravnani napori ne bodo težavni. Ker ne bo vse po naše, smo lahko malo bolj napeti dopoldan in okrog poldneva. Kasneje pa se napetosti pomirijo.

Venera bo vse do večera potovala po zadnji stopinji raka, in nas delala nekoliko bolj nežne, romantične in hrepeneče po ljubezni. Njen vstop v leva ob pol šesti zvečer pa naznanja daljše obdobje, ko bomo ljubezen izražali zelo dostojanstveno in dramatično, to je tudi obdobje, ko nam bo oblika pomembnejša od vsebine.

Obdobje Venerinega potovanja po levu bo tokrat res dolgo, saj se bo obračala in vračala v to znamenje, ter ga zapustila šele 9. oktobra. V tem času lahko pričakujemo zmago lepega, cvetočega, pravilnih oblik, bolj kičasto umetniško izražanje in mode. V ljubezni pa veliko drame, velikih ljubezenskih zgodb, saj bo Venera v levu dvakrat srečala planetarnega velikana Jupitra in še svojega ljubimca Marsa. Torej, kar zadeva ljubezni, umetnosti in mode nas čaka marsikaj vročega in dramatičnega v tem poletju.