Horoskop za petek 12. junij

dnevni horoskop slikaPostopoma se bo borbenost pomirila in bo več miru in ukoreninjenosti.

Večji del dneva bo Luna potovala v praznem teku po znamenju ovna in šele z vstopom v znamenje bika (16:16) prinesla več mira in manj napetosti. Takrat se bo vsaj malo sprostila nabita in zahtevna energija jeze in napadalnosti, ki nas je nosila zadnje dneve.

V kolikor smo jo znali pozitivno izkoristiti, smo lahko veliko narediti, predvsem kako fizično delo. Mars bo zaključil večkrat omenjeni T-kvadart popoldan s kvadratom na Lilith, postopoma se bo ta napeta in agresivna energija ranjene ženske umirjala. Še vedno pa Mars in Sonce aplicirata v konjunkcijo, tako ta ognjena energija ne bo v celoti izginila, ampak bo prisotna še nekaj dni.

Lunin vstop v bika prinaša več miru, pa hkrati spodbuja naše hrepenenje po uživanju življenja. Ne bo nam več do borbe in tekme, ne bomo rabili za vsako ceno povedati svojo plat zgodbe, tišji bomo, bolj bomo naravnani na zabavo in veselje.

Neptunov obrat nazaj prinaša zmedo ljudem s poudarjenim znamenjem rib. Merkurjeva stacionarnost nakazuje, da bo ljudem s poudarjenim znamenjem dvojčkov in device postopoma lažje.