Horoskop za petek 1. avgusta

dnevni horoskop slika
Hrepeneli bomo po harmoniji.

Zelo veliko dogajanja je v teh dneh na nebu. Venera se bo veliko povezovala, in kjer je Luna v tehtnici, kjer najbolj hrepeni po harmoniji in lepih odnosih, bomo Venerine aspekte velikokrat doživljali kot strah pred zapuščenostjo, dejstvo ločevanja, odhajanja iz določenih odnosov, včasih pa prav ljubezenske bolečine (za astrologe, na nebu imamo Venero, ki tvori kvadrat z Uranom, res da pride v veliki trikotnik s Kironom in Saturnom, vendar s tem je dvakrat povezana s središčno točko s planetom in asteroidom, ki simbolizirata rano).

Tistim, ujetim v ljubezenski trikotnik, bo stabilnost tisto, kar bo prinašalo boljše možnosti, odnos vznemirljive narave pa slabše možnosti.

Merkur v levu bo omogočal glasno izražanje svojega mnenja in dober nastop, nekoliko več kot pol meseca. Toda na samem začetku tvori polkvadrat s Saturnom, in s tem lahko povleče strahove na dan.

Mars aplicira v kvadrat k Jupitru, kar čutimo že cel teden, kar bo nosilo pretiravanja, ali v lenobo, ali v pretirano megalomansko delovanje. Dopoldan bo energija kljub vsemu bolj spodbudna, bo več možnosti za harmonijo, pozneje popoldan in v večerne ure pa se napetosti v odnosih lahko stopnjujejo.