Horoskop za četrtek 8. oktober

dnevni horoskop slika
Igrivemu levu zvečer sledi pridna devica, toda tokrat bo le ta predelovala in skrbela zaradi neke čustvene rane.

Še tretji dan z Luno v levu je pred nami, in vse kar sem govorila v preteklih dveh dneh velja tudi za danes, torej, da je potrebno slediti tisti sili v našem srcu, ki je modrejša od vsake misi in nas pelje na pot, ki je globoko zapisana v našem jedru. Torej ne pozabimo na smeh, ustvarjalnost, izraziti sebe, svoje posebne talente in podobno dalje.

Toda danes bo Luna potovala v prazno in tako bo težko narediti kaj bolj konstruktivnega. Veliko bomo delali, toda dogovoriti se, kaj premakniti iz mrtve točke pa danes ne bo mogoče. Luna zvečer vstopi v devico, toda prvo kar naredi je to, da poveže Venero in Saturna v kvadrat, tako bo marsikdo jutri zvečer doživljal neko čustveno bolečino, se počutil osamljen, spet drugi bomo skrbeli zaradi finančnega področja.

Venera bo večji del dneva na 29 stopinji, in nosila ustvarjalne navdihe, njen prestop iz zmagovitega leva v preprosto devico, lahko marsikomu s poudarjenim znamenjem tehtnice in/ali bika nosi slabši občutek o sebi, ali samo manj energije. Ljubezen v naslednjem mesecu ne bo toliko igra, zapeljevanje in povzdigovanje, ljubezen si bomo kazali z dejanji in ustrežljivostjo.

Merkur je zelo počasen, komaj se premika, obrača se v konjunkciji s severnim Luninim vozlom, tako bo to čas pomembnih dogovorov, nek pogovor lahko koristi večji množici ljudi, več bo razumevanja z mladimi.

(Nebesne vplive pripravlja Mihaela Malečkar Kogovšek in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen z našo rojstno karto.)