Horoskop za četrtek 6. avgust

dnevni horoskop slika
Obeta se postopno umirjanje ritma in obrat pozornosti v preteklost.

Luna potuje po znamenju bika, kar nam da vedeti, da se bomo nekoliko umirili, delovali bolj ozemljeno, lahko pa tudi bolj lagodno.

Dispozitor Lune je retrograden, tako se v naša življenja lahko vračajo ljudje iz preteklosti. Čeprav Venera (Lunin dispozitor) že separira iz kvadrata s Saturnom, ki nam je v preteklih dneh zagodel in nekoliko ohladil odnose, ali nam dal občutek osamljenosti, ju bo Merkur ponovno povezal in prinesel potrebo po tem, da govorimo o naših čustvih in izpovemo občutke zavrženosti in osamljenosti.

Pogovor je tudi tisto kar vsi mi resnično najbolj rabimo, in ni druge, kot da prenesemo, tudi če nam ne paše, nam ni všeč, to kar se nam bo povedalo. Videli ne bomo realno, lahko bomo tisti, ki bomo govorili svojo trpko resnico, ali tisti ki jo bomo poslušali. Ne glede na to, na kateri strani gugalnice smo, in ne glede na to, kako izkrivljenja je iz našega zornega kota resnica drugega, je dobro, da jo spoštujemo. Seveda pa naj naša dejanja in odločitve temeljijo na naši resnici, saj je ta tista, ki vodi naše življenje. Ne kar preveč zaupati strahovom, ki se bodo oglašali zvečer.

Merkur, Mars in Jupiter so na zadnjih stopinjah znamenja, zato lahko komu manjka energije (sama opažam, da vedno ko je Mars na koncu znamenja rabim več spanja), drugemu bo lahko nagajala zmeda, tretji pa lahko zgublja zaupanje v stvari, ali pa vse troje. Gre samo za občutke za katere ni stvarne podlage, so pa značilni za trenutek, ko smo tik pred spremembami. Seveda pa so zadnje stopinje tudi nekaj prekrasnega, predvsem za ljudi, ki jih zanima presežno, skrite resnice in iščejo v življenju še kaj več kot zemeljska zadovoljstva. To je čas odkrivanja lastnih sposobnosti, moči, in širjenje vedenja. V teh dneh je veš vpogledov, več intuicije.