Horoskop za četrtek 24. september

Dnevni horoskop slika
Luna v vodnarju nas spodbuja, da se pogovarjamo, družimo, izmenjujemo mnenja in se učimo en od drugega.

Luna v radovednem in bistrem vodnarju nas bo spodbujala k razmišljanju, ker se bo povezovala z retrogradnim Merkurjem, ki aplicira v kvadrat s Plutonom, bomo najverjetneje na veliko razmišljali o nekih težjih ali sramotilnih zgodbah iz preteklosti. No ja, vodnar nam bo omogočil pogled od daleč. Ne poglabljajmo se mentalno v neskončnost le v temno in težko, in ne berimo le zgodbe, ki spodbujajo strah in jezo, spustimo vso to napetost in obrnimo pogled tudi na vse dobro, kar je okrog nas. Luna v vodnarju nas spodbuja, da se pogovarjamo, družimo, izmenjujemo mnenja in se učimo en od drugega.

Sonce bo tvorilo konjunkcijo s severnim Luninim vozlom, kar najpogosteje prinaša neke nove pomembne moške figure v naše življenje, in je najpogosteje spodbudni znak za odnose z avtoriteto. Merkurjev kvadrat s Plutonom, pa kot sem rekla že zgoraj, lahko spodbuja sovražni govor, blatenje, negativno razmišljanje in sorodno. Dvignimo se nad, in uporabimo takega Merkurja za to, da dobimo vpogled v neke naše sence, ki so na pragu smrti. Mars je na zadnji stopinji, kar lahko nosi za marsikoga pomanjkanje energije, za druge pa inflacijo ega in tekmovalnost brez meje, saj veste Mars preden zapusti leva, mora še zadnjič pokazati svojo velepomembno veljavo.

Splošne vplive za vas pripravljam Mihaela Malečkar Kogovšek in poudarjam, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Za bolj natančne osebne preglede, pa je potrebno pogledati, kako se ti vplivi dotikajo rojstne karte posameznika.