Horoskop za četrtek 13. avgust

dnevni horoskop slika
Še vedno se bližamo mlaju, toda ker Luna vstopi že v znamenje, kjer se bo mlaj dovršil, bomo že imeli prebliske o tem, kaj si želimo in v kaj bomo vlagali energijo v bližnji prihodnosti.

Kljub temu, da nas bo nekaj od znotraj potiskalo v delovanje, je bolje si vzeti kak dan dva za razmišljanje, načrtovanje in pripravljanje vsega, da z mlado Luno pričnemo delovati in uresničevati svoje cilje. Prevladovala bo kreativna energija, po moje je bo kar dovolj, tudi če se bližamo mlaju, le bolj znotraj sebe bomo, bližje se bomo prišli in ustvarjali iz sebe.

Sončev trigon na Urana spodbuja hitrost delovanja, nas naredi še bolj odločne in jasne, da gremo sami na svoj način naprej, osvobojeni starega in zdolgočasenega, ampak pogumno, napredno in z neverjetno hitrostjo potujemo v prihodnost. To bo seveda najmočneje delovalo na ljudi s poudarjenim znamenjem leva.

Splošne vplive za vas pripravlja Mihaela Malečkar Kogovšek in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Za bolj natančne osebne preglede, pa je potrebno pogledati osebno karto posameznika.