Horoskop za četrtek 11. junij

dnevni horoskop slikaZ malo samokontrole, imamo lahko dinamičen in učinkovit dan.

Lunino potovanje po znamenju ovna obeta še en dinamičen in vroč dan. Preko dneva bo nekaj pritiskov in je v bistvu potrebno iti samo skozi to občutenje in narediti, kar je treba. Če se le da ne posiljujmo druge s svojim videnjem realnosti.

Temeljno so aspekti spodbudni, še najbolj v večernih urah, ko Luna poveže trigon med Jupitrom in Uranom, in spodbudi pozitivne vizije za prihodnost, optimistično naravnanost in moč, da naredimo kar je potrebno, da se stvari obrnejo za skupno dobro. Tudi kar se finančnih trgov tiče, ta aspekt prinaša nepričakovan obrat na bolje, po moje ne toliko naše valute, bi rekla da je bolj povezano z dolarjem, toda za enkrat še nisem specialist v finančni astrologiji. V vsakem primeru več upanja in zanimive ideje, ki jih bomo lahko pričeli uresničevati šele z mlado Luno, torej naslednji teden.

Mars je OOB, torej bo naša agresija in na splošno energija višja kot običajno, tako je potrebno nekoliko bolj miriti lastno vročekrvnost in usmerjati višek energije v šport, tekmovanje in fizično delo. Mars tvori T-kvadrat z Lilith in Kironom, nakazuje veliko žensko rano iz katere izvira težje obvladljiva jeza. Mnogo bolje je višek te energije usmeriti v sproščanje s spolnostjo, kot pa neke bitke, prepire in nesmiselno sovraštvo.