Horoskop, vikend

dnevni horoskop slika
SOBOTA 23. 12.

Sobotno jutro bo še zaznamovano z Luno v vodnarju. Četudi si bomo privoščili dodatno uro spanca, se vseeno ne bomo obotavljali. V nas bo veliko idej in zanosa, ki pa se zna v drugem delu dneva izjaloviti. Dopoldan izkoristimo še za kakšno prijetno druženje. Ob dobri kavi bodo težave našle svojo rešitev in poskrbeli bomo, da si naberemo moči. Bolj prijetno in pestro bo. Vseeno nam stacionarni Merkur lahko zagode kakšno napakico ali nesporazum, vendar ne bodimo prestrogi do sebe. Nobenega razloga ne bo za to.

Popoldan bo Luna prestopila v ribi in energije bodo postale bolj mirne, skoraj postane. V nas bo več čustvenih reakcij in optimistično zavedanje, da smo mi središče vesolja. Vseeno bomo pokazali več sočutja in razumevanja. Umirjeni in potrpežljivi bomo, saj bo v nas več zavedanja, da smo si vsi enaki.

Mlada Luna v ribah nam bo vseeno prinesla določena spoznanja in soočenja. To bodo tiste informacije in rešitve, ki nam bodo prinesle zavedanje, da smo kot ljudje individualna bitja, ki sodelujemo z drugimi v namen skupne rasti in pomoči. Čas bo pravi, da se tudi v sebi pripravimo na bližajoče se praznike in se pomirimo.

NEDELJA 24. 12.

Nedeljska Luna v ribah bo ravno pravšnja za prijetno družinsko povezovanje. V nas bo veliko prijetnih občutkov in čustev, ki jih bo tokratno vzdušje še bolj podpiralo. Čutili se bomo sprejete in nič drugega ne bo pomembno.

Nekaj več akcije in odločnosti se nam obeta v dopoldanskem času. V nas bo več volje, ki jo lahko s pridom uporabimo za aktivno pripravo za predpraznično kosilo in s tem za zadnji letošnji teden.

Kmalu v popoldanskem delu dneva bo v nas še več nežnosti, razumevanja in sočutja. Te subtilne energije nam lahko prinesejo nekaj najlepših trenutkov, ali pa veliko idealov, ki na koncu ne bodo prinesli nič posebnega. Na nas bo, da sprejmemo vso to nežnost, če nam bo prav ali ne.

Vseeno znamo pokazati svojo čustveno plat. Izrazili jo bomo na način, ki se bo nam zdel dober ali primeren. Zaradi Merkurjeve počasnosti bomo tudi sami bolj počasni, negotovi in nerodni.

Večer pa nam bo namenil veliko lepih in srčnih trenutkov. Dovolimo si to radost, pozitivnost in veselje. Obilna večerja bo prav to, kar bomo potrebovali. Ne bomo si postavljali meja ali norm. Bolj sproščeni in optimistični bomo.