Horoskop, vikend 9-10. september

dnevni horoskop
SOBOTA 9. 9.

Luna bo dober del sobote še v ovnu. Še bodo izrazite energije, ki nas bodo gnale po premiku, po uveljavljanju in premagovanju ovir. Kar hiteli bomo in se želeli izkazati ter dokazati, da smo pravi, sposobni in odločni. Vse v redu in prav, kadar je energija primerno usmerjena in kadar jo znamo na pravi način uporabiti. V nasprotnem primeru pa nas samo mori, nadleguje, teži in nas vleče v smeri, kamor ne želimo.

V jutranjih urah bomo preveč optimistični in to nam zna pokvariti celo sliko. Ne bomo se zadovoljili z enostavnimi stvarmi in želja po imeti še več bo v nas zbujala tudi pretirane reakcije. Neko splošno nezadovoljstvo zaradi neustreznosti nas samih, nas bo preplavljalo in težko bomo spustili svoje projekcije. Iskanje svojih vrednot, svoje vrednosti v odnosu z drugimi bo močnejše in zahtevnejše.

Vseeno se danes sestavi pomembnejši trigon med Soncem in Plutonom. Te energije bodo najmočneje zaznavali levi in škorpijoni. Trigon je spodbuda, je pozitivna rešitev in pravi način. Moška planeta, ki sestavljata zemeljski trigon, pa nam kažeta, da je moč in volja že v nas samih. Tista karizma, prepričanost in samozavest, ki ne dovoli, da bi jo kdo spodnesel. Veliko moči in jasnosti bo v nas in našem zavedanju. Veliko koristnega lahko danes naredimo in dosežemo.

Nekaj več nemira in raztresenosti pa lahko zopet pričakujemo v popoldanskem delu dneva. Luna nas bo zopet vodila po bolj burnem terenu, ki nam bo nosil veliko nezadovoljstva in skrbi.

Preden bo Luna zamenjala znamenje, bo spodbudila naše izražanje, našo komunikacijo in nam prinesla kakšno novo spoznanje, na katerega ne bomo znali najbolje odreagirati.

Pred večerom nas bodo Lunine energije obdarile z nežnejšimi in prijetnejšimi energijami. Prestop Lune v bika nam bo prinesel več miru, radosti, občutkov sreče in veselja. Brez slabe vesti se prepustimo vsemu dobremu in lepemu in uživajmo v teh trenutkih.

NEDELJA 10. 9.

Luna v biku nam bo nosila potreben mir in nekaterim večjo pasivnost, ki ji ne bodo kos. To nedeljo bodimo to, kar so želimo biti, uživajmo, se prepuščajmo in si privoščimo kakšen grižljaj ali požirek več. Danes bo tako, kot se za Luno v biku spodobi. Nobenih večjih pretresov, skrbi, obremenitev. Neka stalna energija bo z nami cel dan. Danes poskrbimo zase in za svoje potrebe.

Zgodaj zjutraj se je v svojo vladavino vrnil Merkur. Lepo, direktno usmerjen Merkur je sedaj v devici, in vsi dvojčki in device bodo dobili dar govora, razlaganja, analiziranja in še bolj praktični in natančni bodo. Beseda bo stekla in začenja se čas dogovorov, razprav, sporazumov, raznoraznih debat ter spoznanj. Ne branimo se novih srečanj, poznanstev in znanj.

Popoldan nas bo Luna zopet odpeljala na lepše ter v nas prebudila še več nežnosti in občutljivosti. Ravno pravšnji dan za razvajanje, stiskanje in crkljanje. Pokažimo bližnjim koliko nam pomenijo.