Horoskop, vikend 9. – 10. december

dnevni horoskop slika
SOBOTA 9. 12.

Za vikend bo Luna v devici. Kako pridni in delavni bomo? Kritični ali pikolovski? Veliko stvari se bo spremenilo v teh dneh, ampak danes bomo s temi energijami kljub vsemu bolj površni in s tem nezadovoljni. Retrogradni Merkur je že naredil, kar je moral in tokrat bomo njegove zaviralne energije povsem odmislili. Poskrbeli bomo za red in doslednost. Veliko manjših opravil bomo imeli in naredili bomo vse, kar bo potrebno narediti.

Jutro nam bo namenilo veliko intenzivnih energij, ki znajo vplivati tudi na odnose. Veliko napetosti in vznemirjenja se lahko hitro sprevrže v nekaj, kar si ne bomo želeli. Marsov prestop v škorpijona bo zbiral svoje moči in bil zelo zagret in zavzet, da končno pokaže svoje skrite moči. Previdno v komunikaciji torej, saj se lahko hitro opečemo.

Popoldan se bo Luna povezovala z dvema pasivnima planetoma, ki jutri sestavita svoj kvadrat. Te neharmonične energije, v katere sta vpletena Venera in Neptun nam že danes prinašata veliko žalosti, otožnosti in nemoči. Kadar smo nespametni in ne poznamo svojih meja, potem lahko posledice nosi tudi naše zdravje, zato bodite danes še posebej previdni. Velika nerazsodnost in idealizem lahko poseže tudi v odnose in prinese neskončne obljube in hrepenenja. Posebno nemoč in ranljivost bo najmočneje zaznati danes v poznih popoldanskih urah.

Nekaj več optimizma in srečnih trenutkov bomo lahko zaznavali skoraj na koncu dneva. Naredimo si prijeten večer.

NEDELJA 10. 12.

Tudi nedelja bo v znamenju Lune v devici. Kar veliko bomo lahko naredili danes. Veliko stvari, na katere sploh nismo pomislili. Kar iznajdljivi in praktični bomo, čeprav sprva morda ne bo tako izgledalo. Luna v devici nas bo spodbujala, da poiščemo prave načine, ki bodo primerni za vse.

Jutranji Zadnji krajec nas bo opomnil, da še nismo končali in imamo še dovolj energije, da se lotimo stvari, ki jih moramo narediti. Brez obotavljanja bomo stopili v akcijo in vse bo narejeno kot bi mignil.

To spodbudo bomo prejeli tudi od povezovanja R Merkurja z Uranom. Njuno harmonično povezovanje nas bo vodilo, opogumljalo in gnalo, da nekaj raztrgamo, zlepimo in popravimo po lastnih vzgibih. Predvsem bodo teh energij najbolj deležni dvojčki, device in vodnarji. Nič nam ne bo odveč in pravila bomo hitro prikrojili tako, da bo dobro za nas. Izredno komunikativni in hitri bomo. Ne bomo zlahka zadovoljni, kar nas bo gnalo, da poiščemo tisto, kar želimo. Te energije bo moč zaznavati ves dan.

Nekaj več nerazumevanja in obupanosti nam bosta namenila Venera in Neptun. Njuno neharmonično povezovanje bodo najbolj zaznali biki, tehtnice in ribe. Kako naj se česarkoli lotimo, ko smo že tako brez prave energije in elana. Zaznati bo določeno vdanost in s tem povezano nemoč. Velika hrepenenja in želje po boljšem in nedosegljivem bodo malo po malo preplavljala naš dan. Večja razočaranja in nestrinjanja lahko to povezovanje prinese v odnose. Kaj bo najbolje storiti v tem primeru? Sprejeti vse laži in obljube, zamižati na obe očesi in upati, da se jutri prebudimo v nov dan. Vseeno je to tudi neugoden čas za zapravljanje in na sploh za finance. Naše potrebe nas lahko hitro zavedejo, da si privoščimo, kar ne potrebujemo.