Horoskop, vikend 3. in 4. februar

dnevni horoskop slika
SOBOTA 3. 2.

Sobota bo vikend začela z energijami Lune v devici. V nas bo več pozitivne energije, kot se za Luno v devici spodobi. Zelo okretni, praktični in delavni bomo. Pokazali bomo svojo iznajdljivost, prilagodljivost, komunikativnost in radovednost. Hitro bomo naredili vse obveznosti in hkrati dali še kakšen dober nasvet.

Posebno v jutranjih urah bo v nas več dobre volje in pozitivnosti. Namesto kritike bomo prej našli pohvalo in spodbudo. Znali bomo odpreti svoje srce in prisluhniti sogovorniku. Z več optimizma se bomo lotili vsakega izziva.

V popoldanskem času se sestavi pozitivni aspekt Merkurja in Marsa. Neka napadalnost in borbenost v nas, nam ne bo pustila, da ostanemo mirni in pasivni. Posebno dvojčki, device, ovni in škorpijoni bodo zaznavali to povečano aktivnost. To bomo zelo dobro zaznali med pogovori, ki bodo bolj direktni, hitri, spontani in usmerjeni. Tudi naši odzivi bodo zelo odrezani in sami bomo delovali nepremišljeno, vendar bomo vseeno imeli nadzor nad dogajanjem. To se lahko preseli tudi na ceste, kjer bomo priča pogumnim vragolijam in izzivanjem.

Jutri zjutraj se sestavi še en par. Čeprav je povezava neharmonična, znata Venera in Jupiter, vseeno prinesti lepe trenutke. Bikom, tehtnicam, strelcem in ribam bo to povezovanje največ prineslo. Previdni moramo biti pri nakupih. V teh dneh lahko zapravimo več kot bi želeli. Veliko se bomo zabavali in iskali potešitev na vsakem koraku. Vseeno bomo zelo vztrajali pri svojih prepričanjih in svojih željah. Naj nas tokratni vplivi ne odnesejo predaleč, ampak naj nam prinesejo velika in pomembna spoznanja. Ne ostajajmo v negativnih čustvih in okoliščinah predolgo časa.

NEDELJA 4. 2.

Že včeraj zvečer je Luna prestopila v znamenje tehtnice. Kadar Luna prestopi v to znamenje, moramo biti previdni, da ne predamo ali prodamo sebe za ceno miru in harmonije. Vse lepo in prav, da skrbimo za lepo in prijetno ozračje, brez jeze in podobnih kaotičnih pritiklin, vendar pri tem ne pometimo vse nesnage pod preprogo, saj se bomo prej ali slej sami spotaknili ob ta kup, ki smo ga hoteli prikriti. Poskusimo sprejeti dobre in slabe plati življenja.

Danes se Venera neharmonično poveže z Jupitrom. Če smo že v uvodu spoznali, naj ne škodujemo sebi, nam bo to povezovanje še dodatno prineslo povečano potrebo po ohranjanju harmonije in skladnosti. Poskusimo ozavestiti ali so potrebe, ki jih imamo res upravičene. Privoščimo si bogat zajtrk in tako zadovoljimo svoje potrebe po sprejemanju in dajanju. Naj bo sladko in pregrešno na kakršenkoli način. Ne zadržujmo se in izrazimo vse, kar nam leži na duši.

Današnje jutro nam bo vsekakor prineslo veliko prav posebnih doživetij. Ne ustrašimo se teh energij. Morda nas bo prevzel občutek napora, skrbi ali utrujenosti, vendar bomo to zmogli hitro premostiti. V tem jutru izkoristimo energijo, samozavest in iznajdljivost ter naredimo nekaj zase. Imeli bomo potrebno energijo, ki jo bomo potrebovali za to, da dosežemo zastavljeno.