Horoskop, vikend 28.-29. april

dnevni horoskop
SOBOTA 28. 4.

Sobotna Luna v tehtnici nam na žalost ne bo prinesla najlepših trenutkov. V nas bo nerazložljiva potreba, da vse spravimo v nek red, pa vendar bo to zelo težko dosegljivo. Zaradi tega bomo bolj nepotrpežljivi, razočarani in nezadovoljni. Morda bomo na kakšni točki pretiravali, ampak kaj nam pa drugega preostane. Ponedeljkova Polna Luna, bo pristavila svoje burne vplive. Čutili bomo več napetosti in razdraženosti. Neko neskladje v nas samih nam ne bo dopuščalo, da bi našli mirno zatočišče.

Več te neprijetne dinamike in brezupnega počutja se bomo zavedali v popoldanskih urah. V nas bo več napetosti in borbenosti. Težje bomo popuščali v dogovorih. V sebi bomo čutili neko vretje in jezo, ki se bo razlezla v nas. Sogovorniki ne bodo deležni lepih besed. Prej bomo zaznavali veliko kritike in celo obsojanja. Vse do večera bomo težko našli spravi in bili pripravljeni popustiti.

NEDELJA 29. 4.

Čisto na koncu tedna bo Luna v znamenju škorpijona. S svojimi energijami, nam bo prinesla svoje posebne izkušnje in svoja posebna prepričanja. Močno bomo zagovarjali svoja stališča in zgodbe, ki se bodo odvijale pred našimi očmi bodo v nas pustile močan vtis. Polna Luna v znamenju škorpijona, ki se bo sestavila v noči na ponedeljek, bo izrazila svojo moč na tak fiksen in brezkompromisen način. Na tej gugalnici ne bomo tolerirali nobenih odklonov ali drugih mnenj. Konflikti se bodo pojavljali tako zunaj nas, kot znotraj nas. Morda uspemo najti nekega mediatorja, ki bo ponudil rešitev s katero bomo vsi zadovoljni.

Jutro bomo doživeli zelo razdražljivo, napeto, nemirno in nesproščeno. Ne bomo dopustili, da bi nam kdo solil pamet. To zna sprožiti tudi kakšen prepir in nesporazum.

Sredi dneva se sestavi pozitivna povezava med Soncem in Saturnom. Povezava moških planetov bo najmočneje nagovorila leve, kozoroge in vodnarje. Prevladal bo razum, naš intelekt in ta močan občutek, da moramo za dosego svojih ciljev močno in trdo delati. Močne zemeljske energije nam bodo predstavile tiste temelje, ki bodo za nas najbolj ustrezni. Počasi in z več gotovosti se bomo lotili svojih projektov. Bomo pa z večjo gotovostjo dosegli že zastavljene cilje. V nas bo prevladovala racionalnost in s svojo razsodnostjo bomo presegli sami sebe.