Horoskop, vikend 26-27. avgust

dnevni horoskop slika
SOBOTA 26. 8.

Pred nami je zanimiv, intenziven in spoznanja poln vikend. Luna bo v dopoldanskem času prestopila iz znamenja tehtnice v znamenje škorpijona. Kar nam je bilo dopoldan všeč, nam popoldan ne bo več. Kar smo si v dopoldanskem času želeli, si v popoldanskem času ne bomo več. Vse bo bolj intenzivno. Luna v škorpijonu nam bo nosila svoje potrebe in izredno previdno, skoraj sumničavo bomo sprejemali odločitve.

Sprva bomo resnično pasivni in lenobni, čustveni in občutljivi kot kraljične na zrnu graha. Ne bomo se zadovoljili z vsako stvarjo.

Danes pozno zvečer nastopi še konjunkcija Sonca in R Merkurja, v devici. Čez dan bo Luna že spodbujala to povezovanje, ki ga bodo najbolj zaznali dvojčki, levi in device. Bolj se bomo usmerili vase ter res dobro premislili kaj potrebujemo in zakaj. Znamenje device nam daje veliko miselno moč, podrobne analize in kritike. Kljub vsemu znamo danes sprejeti pomembne odločitve. To povezovanje naznanja tudi veliko praktičnosti in še posebno ročne spretnosti. Kljub vsemu bo v ospredju moč misli ali moč besede, naj le ta ne bo preveč kritična, napadalna ali odrezava.

NEDELJA 27. 8.

Luna v škorpijonu nas bo spremljala, spodbujala, nas nagovarjala in izzivala tudi danes. Bolj pozorni bomo, potrpežljivi, skrivnostni in občutljivi. Nič kaj preveč aktivni, čeprav bo v ospredje prišla naša psihološka volja in moč. Luna v tem intenzivnem, vodnem znamenju izpostavi naša čustva, naše potrebe in občutke. In danes lahko spoznamo kako močna je naša volja.

Ob opoldanskem času bomo še posebno nežni in polni sočutja. Tokrat bo najmočneje izpostavljena nežna plat škorpijona. Do večera pa se lahko veliko spremeni, vendar danes se sprememba ne bo zgodila v negativno, ampak v pozitivno stran. Zvečer bomo že lahko zaznavali več odločnosti, gotovosti in nekakšne zapriseženosti.

Skozi dan pa bo v ospredju tudi povezovanje Jupitra in še stacionarnega Saturna. Njun sekstil se bo sestavil ob 14.15. uri in največ spoznanja prinesel kozorogom, vodnarjem, strelcem in ribam. Čeprav dolgo pričakovani sekstil, ki prinaša veliko stabilnih in uspešnih zaključkov, lahko prinese tudi nekaj strahov, brezupa in nemoči. Vseeno pa je to povezovanje, ki prinaša zmagoslavje in uspeh tja, kamor smo dolgo vlagali in kjer smo pustili veliko svoje energije, svojega časa in napora. Še posebno na intelektualnih področjih, v pravosodnih, etičnih in izobraževalnih sistemih. Roka zakona bo danes izredno strogo a natančno in pravično pokazala kaj je prav, kaj se spodobi ter čemu se ne oporeka.