Horoskop, vikend 25-26. nov.

dnevni horoskop slika
SOBOTA 25. 11.

Zabavno, zanimivo, intenzivno, informativno in polno novih odkritij. Sobota bo v energijah Lune v znamenju vodnarja in mi s tem bolj družabni, odprti, avanturistični, polni idej in željni novih odkritij. Sobota bo dan za povezovanje in sodelovanje. Danes bodimo čuječi, spontani, drzni in navdušeni.

V dopoldanskem času se sestavi ena najbolj bistrih in intelektualnih povezav. Merkur in Uran nam bosta odprla oči, nas seznanila z novostmi in nam dala tisti zagon, da realiziramo naše ideje in projekte. V duhu časa si ne bomo zatiskali oči in si želeli dodatnih informacij, da potrdimo, kar smo izvedeli. To povezovanje bo z nami še dvakrat saj se bo Merkurjev obrat retrogradno, znova dotaknil Urana in mi bomo imeli še priložnosti, da realiziramo to, kar moramo. Naš um bo nadvse raziskovalen in počutili se bomo kot znanstveniki pred odkritjem.

Popoldne in zvečer bomo še aktivni in polni energije. Ker bomo čez dan res energični in družabni, lahko v večernih urah zaznamo nekaj neugodja, morda celo razočaranja, vendar bo to kmalu minilo. V nas bo drznost, ki se zna sprevreči v predrznost. Za nekatere bo to vseeno preveč izzivalno.

NEDELJA 26. 11.

Nedelja se ne bo začela mirno in umirjeno. Rana ura, zlata ura, saj bomo v zgodnjih urah še lahko zaznavali dinamičnost znamenja vodnarja. Ko bo nastopil dopoldanski čas, bo Luna prestopila v ribe, to pa bo prineslo to nedeljsko, umirjeno vzdušje. Z večjim občutkom in več sočutja bomo uživali v prijetni družbi. Znali se bomo ustaviti, užiti trenutek, prisluhniti in ponuditi pomoč.

To pasivnost in flegmatičnost bo nekoliko predramil prvi Krajec, ki nas bo spodbudil in nam dal tisti poriv, ki ga bomo potrebovali. Danes uporabimo svojo intuicijo in notranje zavedanje ter občutenje. Veliko lahko naredimo in smo produktivni tudi s počasnimi in čustvenimi energijami Lune v ribah. Tako lahko danes vadimo biti pozorni, prisotni in se učimo aktivno poslušati.