Horoskop, vikend 24. in 25. marec

dnevni horoskop slika
SOBOTA 24. 3.

V soboto zjutraj bo Luna še v dvojčkih in mi bomo še ugotavljali kaj in kako. Kmalu pa bo prestopila v raka in s temi energijami bo zaznamovan cel vikend. Pomembno bo, da smo s tistimi, ki nam največ pomenijo in s katerimi smo si najbližje. Mirno in čustveno vzdušje zna zmotiti vsaka nepričakovana situacija, ki bo vdrla v naš mir. Danes bo na preizkušnji naša potrpežljivost in empatija.

Povečana dinamika in potreba po dokazovanju bo danes najmočneje prisotna v popoldanskih urah. Sonce in Mars bosta sestavila neharmonični odnos in najmočneje zagodla levom, ovnom in škorpijonom. Ker se je malo pred tem dovršil tudi prvi krajec, bo vse te energije dobro usmeriti v konkretne projekte, ki od nas zahtevajo veliko volje, energije, moči in temperamenta. Ta tekmovalnost in tudi nestrpnost nam zna prinesti veliko nepopravljivih koncev, ki nas bodo še dodatno izčrpali. Moška planeta bosta zahtevala svoj davek, ki bo za marsikoga previsok.

NEDELJA 25. 3.

Z Luno v raku bomo to nedeljo pravi zagovorniki tradicije, varnosti, bližine, sočutja in miru. Luna v raku nas spodbuja, da si priznamo čustva in priznamo, da imajo svoja čustva tudi drugi. Zagotovo danes ne bomo skakali v zrak, da bi dobili pozornost. Da bi nas opazili, bomo prej opozorili na svojo ranljivost in občutljivost.

Še pred popoldanskim delom dneva, bomo resnično potrebovali čas za počitek, za mir in bližino. Znali bomo pokazati pravo razumevanje in sočutje. Prav tako bomo zaznali tiste najbolj subtilne energije. Kasneje bomo zaznali nekaj več obotavljanja in nestrpnosti. Tista neodločnost nam bo hitro prinesla nezadovoljstvo. Zvečer pa se na žalost ne bomo odpravili spat potešeni in pomirjeni. V nas bo prevladoval občutek izdaje, ki ga bo spremljala tiha jeza.