Horoskop, vikend 23-24. september

dnevni horoskop slika
SOBOTA 23. 9.

Čaka nas vikend zaznamovan z energijami škorpijona. Rastoča Luna nas bo vodila, spodbujala in rinila skozi ta dva dni zelo počasi, zanesljivo, previdno, vztrajno in zagotovo. Ta vikend, še posebno v soboto, lahko dobro uporabimo Lunine energije prodornosti, raziskovalnosti in poglabljanja. Veliko zanimivega lahko odkrijemo, še posebno v svojo korist.

Prav zares lahko škorpijonove energije izkoristimo tudi za pospravljanje in še posebno čiščenje prostorov. Poglobimo se v svoj jedilnik in ugotovimo kaj nam koristi in kaj ne.

V popoldanskem delu dneva se bo Luna spodbudno povezovala in sami bomo še kako dobro začutili ali smo pripravljeni narediti naslednji korak, spremembo ali ponovni poskus. Čeprav znamo delovati bolj pasivno in neaktivno, bo v nas zavedanje kaj hočemo.

V nedeljo se sestavi opozicija Marsa in Neptuna. Zaradi Luninih poti bomo njune energije zaznavali tudi danes. Še najbolj jih bodo zaznali ovni, škorpijoni in ribe. Kot bi želeli urediti ves kaos, ki nas obdaja, pa se tudi odločiti ne bomo morali, kje bi začeli. Te očarljive energije, ki nas bodo navdihovale in razvajale, nam znajo obljubiti veliko nestvarnih stvari, ampak sami ne bomo imeli moči, da bi morebitne prevare lahko spregledali. Morda nas bo zavedlo celo vreme.

NEDELJA 24. 9

Z Luno v škorpijonu se ne bomo pustili zavajati in si delati utvar. Čeprav je v naravi škorpijona velika previdnost, nezaupljivost in sumničavost, danes te lastnosti ne bodo prišle do izraza. Dispozitor Lune je Mars, ki pa se disharmonično povezuje z Neptunom, kar nam ne bo prineslo jasnine in prava. Bolj neodločni in zmedeni bomo. Danes je dan, ko bomo delali napake in danes je dan, ko se najbolj občutljivi učimo, oprostiti sebi, ker smo se zmotili.

Dopoldan bomo še nekoliko zvedavi in razposajeni. Pokazali bomo svoje razumevanje in brez obotavljanja bomo priznali kaj nosimo v srcu ali v svojih mislih.

Malo pred deseto uro zvečer pa se bo končno dovršila ta neljuba opozicija Marsa in Neptuna, ki nam je povzročala nemalo težavic skozi dan. In ker so se težavice vrstile ena za drugo, bomo lahko ugotovili, da je na koncu nastala kar velika škoda. Ob vsej tej poplavi dezinformacij, čustev, obljub, želja in še marsičesa, bomo morali počakati, da se stvari poležejo, da se voda zbistri, da bomo potem lahko ukrepali kakor bomo najbolje znali. Lahko pa vse pustimo tako kot je in si zatisnemo oči kot Pedenjped.