Horoskop, vikend 21-22. oktober

dnevni horoskop slika
SOBOTA 21. 10.

Danes bo Luna v škorpijonu. Začetek vikenda bo zaznamovan s temi prodornimi in intenzivnimi energijami, ki so značilne za znamenje škorpijona.

Če pogledamo podrobneje, danes ne bo večjih planetarnih medsebojnih povezav in to kar nam bodo danes podarile energije je darilo. Ne bodimo pikolovski, perfekcionistični, 100% in še kaj. Bodimo pozorni in ne delajmo rezanih podob. Zavedali se bomo svoje moči in svojih sposobnosti. Če bomo preveč nepopustljivi lahko izgubimo veliko priložnosti za lepe trenutke in pozitivna sporočila, ki so namenjena samo nam. Sicer bomo danes težje našli svojo sproščenost, ko pa jo bomo, bo neprecenljiva. Zaupajmo sebi in svojim občutkom, saj bodo danes bolj izraziti.

NEDELJA 22. 10.

Čeprav je nedelja dan počitka in miru, bomo danes soočeni s spremembami in morali bomo biti močni, da se bomo lahko soočili z vsem, kar nas čaka. Jutranja Luna v škorpijonu nam bo zategnila pasove v takem ali drugačnem pomenu. Kar napeti in zahtevni bomo. Težko bomo pokazali priložnost za sodelovanje, saj bomo v sebi nosili nakopičene energije, ki jih bomo težje izrazili in pokazali. Ob 14. uri bo Luna prestopila v znamenje strelca, kar nam bo prineslo svež veter, nove priložnosti, nov pogled na svet. Z več volje, optimizma in elana bomo lažje sprejeli kakršnokoli odločitev.

Marsove energije na zadnji stopinji nas bodo spremljale skozi cel dan. Najmočneje jih bomo zaznavali v jutranjih urah, ko bodo okoliščine ves nemir in napetost le še podpirale in stopnjevale. Svojo direktnost poskusimo uporabiti na konkreten in praktičen način in ne bodimo verbalno nasilni in zadirčni.

Zvečer bo Mars prestopil v tehtnico. Čutiti bo padec energije, vsaj ovni in škorpijoni bodo to najbolj zaznali. Fizična, dejanska moč bo oslabljena, bo pa več borbe usmerjene v partnerstvo in v odnose. Mars bo svoje moči in energije, ki jih nosi, težko uporabil na področju, kjer je vse stabilno in umirjeno. Izrazito bo medsebojno povezovanje in izkazana pomoč drugim. Čeprav se bomo s tem prestopom težje zavedali in se borili zase in za svoje potrebe, bo pa to čas ko bomo lahko pokazali svoj najlepši in najbolj prefinjen jaz. Mars na terenu, ki mu vlada Venera in tisti šarm, privlačnost in karizmo, ki jo potrebujemo, da dvignemo lastno zavedanje in si priznamo, kaj potrebujemo. Ne bo pa še pravega časa dejanja in realizacijo.

Tudi Sonce gre preko zadnje stopinje v novo znamenje. Jutri bo čas za povečane energije škorpijona in njegove zahtevne naloge. Nastopil bo čas, da gremo na pot premagovanja temnih in globokih dimenzij tega znamenja. Svoj fokus bomo usmerili na področja skrivnosti, teme, tabujev, okultizma in še mnogo drugih. Čeprav bomo težje dosegali svoje cilje, se jih bomo zelo dobro in jasno zavedali. V nas bo tista moč, ki nam bo dajala voljo in pogum, da se ne ustavimo. Naša vztrajnost in fokus bosta na trenutke kar moteča za druge, vendar bomo le na ta način zmogli narediti to, kar smo si zadali.