Horoskop, vikend 20. in 21. januar

helping-hands-in-sky-angela-waye
Sobota 20. 1.

Vikend bo zaznamovan z energijami znamenja rib. Bolj počasi, tiho, občutljivo in čustveno bomo preživeli današnjo soboto. Lahko se prepustimo tem nežnim energijam, se prepustimo intuiciji in pustimo vajeti z rok. Danes bomo težko pokazali avtoritativnost, borbenost in zavzetost.Veliko priložnosti bomo imeli, da se predamo vizualizaciji, intuiciji ali načinom, ki spodbujajo naš osebni razvoj in napredek. Nekaj vplivov nočnega povezovanja Merkurja in Neptuna bi še lahko ujeli in ustvarjali pod njunim vodstvom. Imeli bomo veliko domišljije in kreativne ˝žilice˝.

Svoj prestop v znamenje vodnarja je naredilo tudi Sonce. Tudi to nam prinaša drugačen pogled na svet, drugačen način razmišljanja in reševanja težav. Timski duh nas bo vlekel skupaj, da skupaj nekaj naredimo, sestavimo, dorečemo ali ugotovimo. Tudi to Sončno znamenje nas bo napolnilo z energijo, neko novo vnemo in spoznanji ter dognanji, kam naj se usmerimo. Bolj domiselni in inovativni bomo. Usmerjeni naprej ter željni napredka in rešitev.

Nedelja 21. 1.

Luna bo tudi danes v ribah. Vse nas bo zanimalo in vse bo kradlo našo pozornost. V tej poplavi informacij, sporočil in še česa, se bodo nekateri bolje, drugi slabše znašli. Vse to kaže na to, da moramo biti bolj spontani, lahkotni in se prepustiti toku. Samo tako lahko ujamemo val in se prepustimo vsemu, kar pride. Bolj ko se bomo upirali, bolj težko in naporno bo.

Do popoldneva bo Luna obujala sekstil Plutona in Jupitra. Še je čas, da zberemo svoje moči, ki jih imamo in se pogumno ter z veliko optimizma spustimo po toboganu življenja. Na koncu te poti zagotovo najdemo in dobimo tisto ˝nagrado˝, ki bo nam v največjo korist. Ne ustrašimo se neprijetne zunanjosti, ki bi nam mogoče preprečevala, da se soočimo s tem, kar moramo narediti.