Horoskop, vikend 2-3. september

dnevni horoskop slika
SOBOTA 2. 9.

V soboto bo večji del dneva Luna še v kozorogu. Neka zadržanost, premišljenost in odgovornost bo v nas. Na splošno bomo bolj obremenjeni in nekoliko zaskrbljeni nad vsem kar se dogaja okrog nas. Vseeno bomo delavno naravnani in z velikim zavedanjem, da je treba narediti določene obveznosti.

Skozi dan nas bo nagovarjalo tudi povezovanje Marsa in Urana. Mars se je premaknil na stopinjo avgustovskega mrka in s tem močno pritisnil na tisto, kar se nam je namenilo v času Sončevega mrka. Kljub vsemu to povezovanje najmočneje nagovarja tudi ovne, škorpijone ter vodnarje in poleg tega vse tiste, ki imate kjerkoli v svoji karti planet na 28°. Močne, moške, produktivne in inovativne energije nam bodo dajale veliko volje in moči, da naredimo premik, da naredimo stvari po svoji volji, silovito, intenzivno in brez zadržkov ali obotavljanja. V to kombinacijo se vključuje tudi Merkur, ki se bo na 28° obrnil direktno. To še dodatno kaže na velike premike, ki se bodo zgodili, izkristalizirali in nam pomagali, da dobimo jasno sliko glede vsega, kar je. Poudarjene bodo naše misli in naš razum. Zelo direktni in neustavljivi bomo. Polni misli, idej, reakcij, pomembnejših spoznanj in uvidov. Ne pozabimo na svojo moč in tekmovalno naravo, ki bo prav tako bolj izpostavljena v tem vikendu. Veliko koristnega lahko naredimo pa vendar bo potreba po previdnem izražanju toliko večja, sicer lahko vse uničimo.

V jutranjih urah se nam obeta več srčnih in lenobnih trenutkov, ki nam znajo prinesti nezadovoljstvo. Vsa sreča tega sveta ne bo mogla zadovoljiti vseh naših pričakovanj, zato bodo ostale naše želje po večini neizpolnjene.

Zvečer pa nas bo Luna zopet odpeljala v najbolj aktualne zgodbe tega obdobja. Tempo bo pospešen, kar bo v nas sprožalo nemir, nezbranost in napetost. Vseeno bo skozi cel vikend veljala večja previdnost v prometu, saj bomo vsi hoteli biti prvi, kar pa lahko vodi v raznorazne nezgode. Dokler bomo svojo napetost in tekmovalnost izražali na primeren način, kot na primer šport, bomo najbolje izkoristili ves ta naboj, ki se nam obeta.

NEDELJA 3. 8.

V nedeljo bo Luna že v energijah vodnarja. Bolj lahkotno, a intenzivno bo. Spontanost, odločnost, neobremenjenost in drznost bodo energije, ki bodo prevladovale danes. Nedelja ne velja ravno za dan izzivanja. Vseeno bo danes dober dan za izlete in druženja s prijatelji. Izkoristimo to nedeljo za neko prijetno, drugačno izkušnjo.

Danes se Mars sreča tudi z Merkurjem in spet bodo v zraku močneje izstopale energije kot so jeza, jezikavost, prepiri, direktnost, napadalnost, tekmovalnost in srboritost. Izpostavljen bo naš pogum, naša odločnost in samozavest. Kombinacija v levu nam bo sporočala, da se zagledamo vase in si priznamo kaj in kdo smo. Želeli si bomo biti glavni, izpostavljeni, glasni, opazni in najboljši, vendar bo naša naloga tokrat, da si najprej priznamo ali smo to res mi, takšni kot si želimo biti. In vendar smo lahko in lahko smo celo boljši.

Tudi nekaj nežno nežnih energij lahko pričakujemo v popoldanskem času. Tistih, ki spodbujajo našo občutljivost, razvajenost in flegmatičnost. Tudi to mora biti.