Horoskop, vikend

dnevni horoskop slika
SOBOTA 11. 11.

Sobota nam bo prinesla kar nekaj sprememb in novosti. Sprva bo Luna v levu, kasneje v popoldanskem času pa bomo nadaljevali z energijami Lune v devici. Zanimiv dan pred nami nam bo prinašal veliko možnosti, da se soočimo s sabo in naredimo stvari, ker sami tako želimo.

Zjutraj in zgodaj dopoldne lahko resnično izkoristimo te resne, strateške, poslovne, odločne pa tudi inovativne ter nenavadne energije, ki nas bodo spodbujale, da nekaj spremenimo. Nekateri lažje, drugi težje bodo sprejeli te odločitve in spustili v svoje življenje nove načine, ki bodo pomagali v prihodnje. Pomembno povezovanje Saturna in Urana nam prinaša veliko sposobnosti in zmožnosti, da naredimo odločitve, ki nam bodo v največjo korist in pomoč. Posebnih zadržkov ne bomo zaznavali, se bomo pa toliko bolj zavedali pomembnosti tega, kar prihaja.

Luna bo vse do prestopa v devico, v levu, v praznem teku. Zelo si bomo želeli pozornosti in to bomo znali pokazati na zelo samozavesten način. Zelo vztrajni in nekompromisni znamo biti. Ko bo Luna prestopila v devico pa se bomo zbrali in si priznali, kaj vse potrebujemo, česa ne, kaj je še uporabno in kdo je tisti, ki nič ne dela.

NEDELJA 12. 11.

Nedeljo lahko z Luno v devici izkoristimo za gospodinjska opravila, za raznorazne malenkosti, pospravljanje in preverjanje. Trudimo se ostati v varne zavetju, saj nam prepih lahko prinese nepotrebne zdravstvene težavice. Imeli bomo zavedanje kaj je najboljše za nas in tako tudi postopati.

Jutro nam prinaša veliko lepih, srečnih in veselih trenutkov. Jutri se povežeta Venera in Jupiter, kar bodo danes že zaznavali biki, tehtnice, strelci in ribe. Najbolj vesela in pozitivna povezava nam bo po večini prinesla veliko dobrega, veliko pozitivnega in spodbudnega. Energije škorpijona bodo spodbudile intenzivnost in moč tega, kar se nam obeta. Veliko sreče in močnega povezovanja v partnerstvu. V financah pa si lahko obetamo oplemenitenje tega, kar imamo ali dodatno finančno nagrado.

Kasneje bomo vseeno deležni več zmedenosti in raztresenosti, ki nas zlepa ne bo zapustila. Vse preveč opravil nas bo tudi utrudilo, zaradi česar ne bomo mogli slediti vsem pogovorom in dogovorom. Vseeno naj velja večja previdnost pri tem, kaj počnemo in s kom se zapletamo v pogovor. V popoldanskem času bomo bolj zbrani in lažje bomo sprejemali odločitve. Morda bomo preveč kritični in hladni, vseeno bo v nas več jasnosti in strogosti.