Horoskop, vikend 10. in 11. februar

dnevni horoskop slika
SOBOTA 10. 2.

Sobota bo z energijami Lune v znamenju strelca zelo zanimiva in razburljiva. Uživali bomo v naravi, na izletih in v dobri družbi. Optimizma nam danes ne bo manjkalo. Bolj spontani in nepredvidljivi bomo. Pogumni in samozavestni se bomo hitro odločili o svojih naslednjih opravilih in ne bomo čakali na pravi trenutek.

Že v jutranjih urah nas bo Luna opozorila na bližajoči se aspekt med Soncem in Jupitrom. Tudi danes bomo težko priznali svoje napake, kar obljublja to nesrečno povezovanje. Neharmonično povezovanje se sestavi v noči na nedeljo in najbolj ga bodo zaznali levi, strelci in ribe. Prevladoval bo pretiran optimizem in navdušenje. Kako neki naj si postavimo manjše cilje in načrte, ko pa je v zraku upanje po razvoju in obilju? Vseeno ta povezava tokrat ne bo prinesla razumnih in treznih načrtov ter odločitev. Hitro lahko obljubimo preveč in zastavimo cilje, ki niso najbolj v skladu z realnostjo. Velikopotezni bomo. Vseeno se ne bomo morali upreti temu, da so mnenja drugih močno v nasprotju z našim stališčem. Danes si vseeno lahko vzamemo čas za potovanje in uživanje.

V popoldanskih urah bo v nas več energije in volje. Pogumno bomo izzivali in iskali načine, da izpostavimo sebe in svoje stališče. Kar nemirni bomo.

Ponoči bo v znamenje rib prestopila Venera. To nas bo vse opozorilo na prihajajočo pomlad. To obdobje bo največ romantike in ljubezni podarila bikom in tehtnicam. Današnja zadnja stopinja vodnarja, pa bo vseeno močneje opozarjala na enakopravnost in enakovrednost v odnosih. Na kakšen način naj povemo, da določenih stvari enostavno ne sprejemamo in znamo razmišljati s svojo glavo. Ta upornost in svojeglavost nam zna prinesti več nenavadnih priložnosti in odzivov. Venera v ribah pa bo želela vse drugo kot upor. Ta zasanjanost in neverjetna sproščenost bo nagovarjala umetnike in druge kreativce, ki imajo močno željo po ustvarjanju. Naj ta čas prinese več priložnosti za te ustvarjalne in nežno-romantične trenutke, ki zbližujejo.

NEDELJA 11. 2

Zgodaj zjutraj je Luna prestopila v znamenje kozoroga. V nas bo močnejši občutek za delo in resnost. Ne bomo prenašali tega kaosa in neodgovornega ravnanja. Po temeljitem premisleku bomo razdelili delo in ne bomo čakali na odgovor ali pritožbe. Z večjim zavedanjem o dolžnostih se bomo zavedali pomembnosti svojih odločitev in dejanj. To nam zna prinesti tudi kakšen strah in skrbi.

Podobne energije bodo izrazitejše tudi sredi dneva. Močna potreba po nadzoru in obvladovanju nas bo delala neizprosne. Ne bo nam mar za čustva in občutke. Z veliko razsodnostjo bomo nastopali v odnosih in na ta način poskušali narediti tisto, kar je prav.