Horoskop, torek in sreda (31.10. in 1.11.)

dnevni horoskop slika
TOREK 31. 10.

Še en dan z Luno v ribah je pred nami. Kot bi se poslavljali od preteklega obdobja in neko nerealno pričakovanje pred nami, nas bo spremljalo danes. Mnogi se bodo že spogledovali z jutrišnjim praznikom in obujali spomine na vse preteklo. Sentimentalnost, izgubljenost, razočaranje in mogoče še kaj, nam danes ne bo vzelo voljo do življenja. Dovolili si bomo svoje občutke in razmišljanje prepustili za drugič.

V jutranjih urah bomo imeli voljo in ravno dovolj energije, da si ne bomo dovolili, da bi nas prevzeli določeni negativni predsodki. Samozavestno in odločno bomo nastopili. Do popoldneva se ne bomo ukvarjali z rečmi, ki bi nas bremenile ali nam kako drugače urejale dan. Preden bo nastopil večer, bomo znali prisluhniti in se povezati s sogovornikom. V nas bo več razumevanja in potrpežljivosti. Pozno zvečer bomo vseeno začutili neko praznino, neko tesnobo, ki nas bo prevzela. Težko se bomo tresli vseh skrbi in strahov, ki se nam bodo priplazili v misli.

SREDA 1. 11.

Danes na dan mrtvih, ki ga praznujemo v Sloveniji, bo Luna v zagnanem in temperamentnem ovnu. Ta prepotrebni mir in spokoj, ki je za danes pomemben bo obvisel v zraku in mi ga bomo težje zaznali in živeli. Z Luno v ovnu si bomo bolj prizadevali dokazovati svoj prav, svojo moč, svoj ponos in svojo zmogljivost. Veliko preveč svoje pozornosti bomo usmerjali nase in na svoje potrebe ter tako zanemarjali druge. Prav tako bodo naše reakcije in odzivi nepremišljeni in na trenutke napadalni. Težko bomo ohranili mino kri, saj se nam bo zdelo, da smo prikrajšani na vsakem koraku.