Horoskop, torek 9. januar

dnevni horoskop slika
Še en poln dan je pred nami. Torek bo zaznamovan z energijami Lune v tehtnici, kar nam bo lajšalo potencialne probleme. Ker je tehtnica znamenje, ki išče harmonijo in vse kar je prijetnega, je njena slaba plat nezadovoljstvo in veliko razočaranje, tudi jeza, če ne najde ravnotežja in stvari ne tečejo po njenih pričakovanjih. Danes bomo vseeno na nek način ponovili včerajšnjo zgodbo.

Zjutraj se s konjunkcijo v celoti povežejo Sonce, Venera in Pluton. Moč, karizma, skladnost podprte z resnimi in strogimi energijami, ki jih nosi kozorog, ne bodo skakale in se bahale. To bo karizma diamanta, ki ga je treba pogledati od blizu, da se res vidi njegovo vrednost, vso njegovo lepoto, kljub njegovi skromnosti. Ta konstelacija nam bo tako kljub vsemu prinesla neko jasno vizijo. Želim vam torej, da najdete svojo vrednost in je ne izpustite.

Kmalu zatem nas znajo presenetiti ostre energije Lune, ki bo s svojo trmo in živčnostjo, dodala svoj delež. V popoldanskem delu bo prevlada komunikacija in načini kako bomo ubesedili to, kar nosimo v sebi. Prestop Lune v škorpijona v večernih urah nam bo prinesel več intenzivnosti in potrebo po miru in počitku. Težje se bomo sprostili in neumorno iskali potrditve.

Danes zvečer se s sekstilom povežeta največja ljubimca, Mars in Venera. Mars v intenzivnem, sočutnem, čustvenem škorpijonu in Venera v hladnem, zadržanem in resnem kozorogu. Vzemite, kakor hočete, ampak vseeno velja, da se nasprotja privlačijo. Spodbujena bo naša kreativnost, žar, privlačnost in tudi strast. Z Marsovo pomočjo, pobudo in vztrajnostjo bomo sposobni ustvariti nekaj klasičnega, nežnega in trajnega.

Zjutraj bo to spodbudo dopolnilo tudi Sonce, ki bo sestavilo svoj sekstil z Marsom. Zagretost, ki jo bomo deležni v tem času bomo dvignili na višjo raven in se zelo aktivno pririnili na pozicijo, kamor spadamo.