Horoskop, torek 7. november

dnevni horoskop slika
Torkova Luna v dvojčkih nas bo hitro odpeljala v nove, počasne in senzitivne energije. Če bomo v dopoldanskem času še navihani, nagajivi, prikupni in viharni se bomo s prestopom Lune v raka umirili ter začeli iskati zatočišče in bližino. Misel na dom in družino nas bo obhajala in tudi v družbi bomo težko ohranili pogovor ne da bi se dotaknili teme svojih najdražjih. Vse bo spodbujalo našo primarno naravo, zato ne zanikajmo svojih korenin in svojih občutkov.

Danes bo znamenje zamenjala tudi Venera, planet ljubezni, lepote, harmonije, usklajenosti, denarja in vrednot. Vse svoje moči bo zbrala in v svojem znamenju tehtnice, pokazala vse najlepše in najboljše, kar lahko. Za bike in tehtnice bo tako dopoldanski čas nadvse prijeten, poln ljubezni, skladnosti in vsega lepega. Prestop Venere v škorpijona bo zaostril razmere in pritisnil na naše najbolj občutljive točke. Biki in tehtnice se bodo tako v tem mesecu močno zavedli svojih vrednot, svoje vrednosti in svojih sposobnosti. Polni karizme in magnetične privlačnosti bodo osvajali srca kjerkoli se bodo pojavili. Vseeno ta prestop prinese nekaj več sumničavosti, previdnosti, opreznosti in problematične odnose, saj bomo hrepeneli po popolnosti, ki pa ne bo mogoča. Zahtevni in nekompromisni znamo biti, saj se bomo močno zavedali svoje pozicije.

V večernih urah bomo zopet lahko zaznali več odprtosti, optimizma in navdušenja. V tem večeru delimo srečo, veselje, naklonjenost in pozitivne misli.