Horoskop, torek 6. marec

dnevni horoskop
Luna bo danes v znamenju škorpijona. Nič ne bomo okolišili ali se pretvarjali. Čeprav znajo biti energije škorpijona manipulativne, znajo biti tudi zelo bistvene in polne razkritja. Danes bomo tako bolj natančni in globinski. Pogovori bodo imeli težo in tudi mi si bomo prizadevali, da pridemo do bistva.

Zjutraj bo v znamenje ovna prestopil Merkur. Dvojčki in device bodo spremembo energij močneje zaznali. Zelo borbeno in direktno bodo reagirali. Podobno bomo tudi drugi zaznavali povečan temperament v komunikaciji na sploh in v prometu. Več drznosti in tekmovalnosti bo v zraku. Tudi to bo spodbujalo direktnost in hitro odzivanje. To nam vseeno lahko pomaga pri iskanju rešitev in odgovorov.

Popoldanski del dneva nam bo prinesel več umirjenosti in čuječnosti. Bolj se bomo uspeli povezati s sabo in počakati na pravšnji trenutek. Podobne energije nas čakajo tudi proti večeru. Znali bomo pokazati razumevanje in sočutje. Tistim z več energije bodo današnji vplivi bolj postani, a čas prinese čas za akcijo in čas za počitek. Danes bolj koristimo mir in tišino.