Horoskop, torek 6. februar

dnevni horoskop slika
V jutranjih urah je Luna prestopila v znamenje škorpijona. Bolj nam bo prijalo mirno in intimno vzdušje, kjer ne bo večjih motenj in distrakcij. Danes si vzemimo čas zase in za svoje potrebe. Vse, kar se bo dogajalo zunaj nas nam namreč lahko prinese veliko napetosti, ki jim bomo pripisovali več pomembnosti, kot bi bilo potrebno.

Sredi popoldneva bo v nas prisotnega več zavedanja in odgovornosti. Pokazali bomo svojo vztrajnost in vzdržljivost. Še bolj previdni in zadržani bomo. Zahtevali bomo veliko dokazov in potrditev, da bomo naredili naslednji korak.

V noči na sredo pa se sestavi harmoničen aspekt med Venero in Uranom. Ta nepredvidljiva povezava bo največ izzivov prinesla bikom, tehtnicam in vodnarjem. In seveda našim odnosom. To nam bo nosilo več vznemirjenja in občutkov svobode. Presenetiti znamo in si privoščiti stvari, ki so drugačne od običajnih. Tako izzivanje nas bo gnalo, da naredimo željene spremembe na primeren način. Zelo izvirni in kreativni bomo. Ljubezen bomo tako v odnose prinesli na poseben način, ki zna tudi navdušiti. Ne bomo delali razlik in mnogo bolje se bomo počuti v družbi, ki bo spodbujala našo izvirnost.