Horoskop, torek 3. oktober

dnevni horoskop slika
Z Luno v ribah bo današnji torek resnično pisan, čustven, zanimiv pa tudi počasen. Znali bomo pokazati svojo nežnejšo plat, si vzeti čas tudi za nepomembne stvari, pokazati ljubezen, sočutje in razumevanje.

Danes smo vsi samo ljudje, krvavi pod kožo in popolni v svojo nepopolnosti. Se pa počasi že približujemo Polni  Luni, kar bo marsikoga izmed nas vzmenirjalo. Bolj razdražljivi in nemirni bomo. Delali napake in težko prevzeli odgovornost zanje.Kmalu popoldne, nsa bodo energije zopet opomnile, kako prijetno je, če si vzamemo čas samo zase in si dovolimo biti iskreni do sebe. Težje bomo sledili vsem obveznostim in v ospredju bo občutek, da nas preganja čas.

Zvečer se sestavi ena strastnejših povezav, ki bo spodbujala našo kreativnost. Trigon Venere in Plutona bo najmočneje pritisnil bike, tehtnice in škorpijone. Prav tako bo imel velik vpliv na vse odnose, sisteme vrednosti in vrednotenja. Pozitivno se povezujeta planeta bogastva, kar bo marsikomu prineslo večjo finančno korist. V odnosih bo izrazitejša strast, oziroma priznanje nekonvencionalnega partnerstva. To povezovanje nam nosi več odločnosti, več zavedanja  o svojih potrebah in nam ponuja možnost, da jih zadovoljimo. Na trenutke bomo zelo neizprosni pri doseganju tistega, kar si želimo. Vroče in razburljivo bo.