Horoskop, torek 26. junij

dnevni horoskop slika
Luna v strelcu bo z nami tudi danes. Imeli bomo potrebno energijo in elan. Brez obotavljanja se bomo soočili z vsakim izzivom, ki nam bo danes prekrižal pot. V nas bo več samozavesti in samozavedanja, da smo zmožni narediti vse, kar si zastavimo. Bolje se bomo počutili zunaj in v dobri družbi. Ker se bližamo Polni Luni, bomo tudi že danes lahko zaznavali povečane energije in z njimi več napetosti. Kar težko bomo popuščali pri svojih zahtevah in postavkah.

Danes se na 9° obrača retrogradno tudi Mars v vodnarju. Tudi to nas bo, kot že nekaj dni prej, gnalo v smeri, ki jih morda sploh nočemo. Vendar pa preden res začne svojo retrogradnost bo s svojo stacionarnostjo zelo napet in nepredvidljiv. Nakopičene energije, ki se bodo nabirale v Marsu ( in v nas), ne bodo prav prijazne ali tolerantne. Prav nasprotno. Zaznali bomo lahko veliko mero agresivnosti, borbenosti, tekmovalnosti, vsiljivosti, neizprosnosti celo brutalnosti in upornosti. Težko bomo upoštevali in sprejemali dobronamerne nasvete, kako je treba v teh trenutkih.

Preden pa vstopimo v popoldanski del dneva, nas vseeno lahko presenetijo nežne in občutljive energije. Pokazali bomo več naklonjenosti in nežnosti. Na trenutke smo lahko kar nekoliko žalostni in otožni. Padec energije nas bo nekoliko zaustavil, potem pa bomo kmalu že drveli novim izzivom naprej.

Vseeno se jutri sestavi neprijetno povezovanje Sonca in Saturna. To utrujenost in negotovost bomo lahko zaznali že danes. To bo najbolj obremenilo leve, kozoroge in vodnarje. Rešitve se bodo kar izmikale in težko bomo dosegli zastavljeno. Vse preveč svojega napora, časa volje in moči bomo vlagali v nekaj, kar zlepa ne bo dosegalo standardov, ki si jih bomo zastavili. To nas bo še bolj utrudilo in prav res se bomo počutili nemočne.