Horoskop, torek 24. april

dnevni horoskop slika
Tudi danes se bomo še lahko napajali z energijami Lune v levu. Naj bo danes to tisti odnos, ki ga želimo pokazati in se z njim pohvaliti. Zabavni, šarmantni, zapeljivi, odločni in igrivi. Življenje naj bo zabava in naj se zgodi kar se mora zgoditi. Poskusimo pustiti življenju, da nas zapelje. Skupaj z Zelenim Jurijem se veselimo pomadi ter počastimo zeleno naravo, ki nas obdaja in napolnjuje s pozitivnimi energijami.

Jutro nas bo razveselilo s povezavo Marsa in Jupitra, ki nam bosta odprla poti. Veselimo se novih možnosti in z veliko gotovostjo zajemimo to, kar se nam bo ponudilo. Ovni, škorpijoni, strelci in ribe se bodo najbolj zavedali te nove priložnosti, ki jo bodo dobili. Polni navdušenja in zdrave tekmovalnosti bomo ohranjali vero v življenje, vase in v situacije, v katerih se bomo znašli. Zmogli bomo najti načine, ki bodo v našo največjo korist.

Danes popoldne bo znamenje zamenjala tudi Venera. Biki in tehtnice bodo zadnje stopinje bika še kako močno zaznali. Predaja najrazličnejšim užitkom naj bo na prvem mestu in dovolimo jim, da si privoščijo vse tisto, kar je njim najljubše. Povrnili nam bodo z vso svojo dobronamernostjo, ki jo premorejo. Proti večeru bo Venera prestopila v znamenje dvojčka. S tem se bodo spremenile tudi naše vrednote in naše dojemanje sveta. Treba bo izraziti svoje mnenje in treba bo na diplomatski način sporočiti, kaj bi sami radi. Potreba po komunikaciji in po gibanju bo v ospredju. Delovali bomo bolj praktično in pokazali bomo svojo spretnost ter iznajdljivost.

V srečanju z nočjo, se bo Luna pogreznila v drugo znamenje. Luna v devici nas ne bo pospremila v posteljo s prijetnimi mislimi.